Άγριες Μέλισσες: Σκληρός 3ος κύκλος με βασανιστήρια και καταστροφές

Άγριες Μέλισσες: Στην φόρα τα τραγικά μυστικά της Μυρσίνης – Σκληρός 3ος κύκλος με βασανιστήρια και καταστροφές

Φοβερά όσα θα δούμε από Σεπτέμβριο

Φοβερά είναι όσα θα δούμε στον 3ο κύκλο των «Άγριων Μελισσών», με όλους τους χαρακτήρες της σειράς του ΑΝΤ1, που επιστρέφει το Σεπτέμβριο, να βλέπουν και τα πιο ένοχα μυστικά τους να αποκαλύπτονται

H οικογένεια των Σεβαστών σε αυτόν τον κύκλο που θα είναι και ο τελευταίος, είναι χωρισμένη σε τρία μέτωπα με τις αδερφές Σταμίρη να φαίνονται πως είναι αιτία του κακού στα μάτια της Μυρσίνης Σεβαστού.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τη Μυρσίνη και τον Δούκα Σεβαστό να μην μπορούν να διαχειριστούν την κατακραυγή και την απορρίψει των ίδιων τους, των παιδιών. Οι προσπάθειες να προσεγγίσουν τα δύο τους αγόρια: τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο πέφτουν στο κενό. Εκείνοι προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους δίπλα στις αδερφές Σταμίρη με μόνο στόχο την ευτυχία του μικρού Σέργιου, που θα τον δούμε να έχει μεγαλώσει. Η Πηνελόπη θα επιστρέψει από το Παρίσι στο Διαφάνι ως εισαγγελέας, εκπληρώνοντας τον όρκο που έδωσε στον αγαπημένο της Αλέξη Γραμματικό που έφυγε άδικα.

Η αδέκαστη εισαγγελέας, κόρη του Δούκα και της Μυρσίνης, θα ανακαλύψει εκτός από τις καλές σχέσεις που έχουν οι γονείς της με τη χούντα και όλα τα αμαρτήματα από το παρελθόν της Μυρσίνης. «Ο βίος και πολιτεία» της Μυρσίνης, εκτός από τον κρυφό της έρωτα για τον αδερφό του άντρα της, τον Μιλτιάδη, θα αποκαλυφθεί. Η εισαγγελέας ψάχνοντας για τους δολοφόνους του αγαπημένου της Αλέξη θα οδηγηθεί σε αποκαλύψεις για το άγνωστο πρόσωπο της μητέρας της, που θα την κάνουν να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Σοκαρισμένη θα διαπιστώσει πως ο Δούκας μπροστά στη Μυρσίνη ήταν ένας άγγελος και το πιόνι της, για να υλοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια της. Οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες, η Πηνελόπη θα ανακαλύψει στοιχεία για τον αδίστακτο χαρακτήρα της Μυρσίνης, καθώς και το μυστικό με το οποίο ο Μιλτιάδης την απειλούσε. Τα εγκλήματα και τα πάθη της Μυρσίνης Σεβαστού όπως και το αμαρτωλό παρελθόν της θα βρίσκονται έρμαια στα χέρια της κόρης της που διψά για εκδίκηση.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις τρίτου κύκλου

Ένας «βαρύς» κύκλος με φοβερά γεγονότα

Μετά το καθηλωτικό φινάλε του δεύτερου κύκλου, οι Αγριες Μέλισσες θα επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο με νέα επεισόδια.

Μια πρώτη γεύση πήραμε από το teaser που κυκλοφόρησε. Σύμφωνα επίσης με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Διαφάνι και η Ελλάδα μπαίνουν στην εποχή της δικτατορίας. Μια περίοδο που στιγμάτισε το ελληνικό έθνος και όλους όσοι προσπάθησαν να φέρουν αντίσταση στις ιδέες εκείνων που κυβερνούσαν.

Όπως γράφει το TV o’clock, ο τρίτος κύκλος στις Αγριες Μέλισσες θα είναι ο πιο σκληρός αλλά και ο πιο ανατρεπτικός από όλους. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στις ζωές όλων και πρόκειται να δημιουργήσουν μια σειρά από αναπάντεχα γεγονότα. Η παρουσία του Ακύλα στο Διαφάνι προμηνύει την αρχή όλων των κακών. Ο Λάμπρος και ο Προκόπης είναι από τους πρώτους που θα μπουν στο στόχαστρό του.

Το Διαφάνι δε θυμίζει σε τίποτα πια το χωριό των προηγούμενων ετών. Άνθρωποι πρόκειται να βασανιστούν για τα πιστεύω τους και να εξοριστούν. Ο αποχωρισμός θα είναι δύσκολος γιατί κανείς δε γνωρίζει αν θα ξαναδεί αγαπημένα του πρόσωπα. Πολλοί θα θυσιαστούν για εκείνους που αγαπούν και άλλοι θα καταστραφούν ολοκληρωτικά.

Κάποια ήρωες θα έχουν ενεργό ρόλο στην Αντίσταση ενώ κάποιοι άλλοι θα αλλάξουν χαρακτήρα για να καταφέρουν να επιβιώσουν. Η Ελένη, η Ασημίνα, η Δρόσω, ο Μπάμπης, ο Λάμπρος, ο Προκόπης, ο Προύσαλης, ο Άγγελος και ο Τόλλιας θα βρεθούν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Οι κάτοικοι θα ζήσουν τον απόλυτο τρόμο. Κανείς δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ θα φοβούνται ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή.

Μάλιστα τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει με τον Κωστή Σαββιδάκη να κάνει την αποκάλυψη με μια φωτό που ανέβασε στο Instagram.

 1,474 total views,  2 views today