Πανελλήνιο σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο Ευγένιος Τζιμογιάννης! Κλαίει όλη η Μακεδονία

Πανελλήνιο σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο Ευγένιος Τζιμογιάννης! Κλαίει όλη η Μακεδονία

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η εμβληματική φυσιογνωμία των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία, ο Ευγένιος Τζιμογιάννης είναι ένα από τα δυο θύματα σε τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στον Άγιο Βασίλειο.

Ο Ευγένιος ήταν μόλις 39 ετών με πέντε παιδιά και η απώλεια του είναι μεγάλη. Η κακιά στιγμή, πήρε από κοντά μας ένα λεβέντη, ένα παλικάρι που λάτρευε την πατρίδα του και την οικογένεια του. Τον γνώρισε όλη η Ελλάδα μέσα από το πάθος του για την Μακεδονία.

Τα λόγια από την Μαρία Μποζίνη περιγράφουν το μεγαλείο ψυχής του:

Πανελλήνιο σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο Ευγένιος Τζιμογιάννης! Κλαίει όλη η Μακεδονία

«Έφυγε σήμερα πρόωρα και άδικα από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος. Ο δικός μας άνθρωπος. Ο Ευγένιος Τζιμογιάννης, μόλις 38 ετών. Ένας άνθρωπος πολύ πνευματικός, αυθόρμητος, φιλικός, κοινωνικός, χαμογελαστός, δραστήριος, αγαπητός σε όλους. Έφυγε από κοντά μας ο ιεροψάλτης μας με την μελωδική του φωνή. Ο πατέρας πέντε μικρών παιδιών. Ο άνθρωπος που από μικρός αγάπησε την εκκλησία με όλη του την καρδιά και προσέφερε πολλά σε αυτήν με διάφορους τρόπους. Θα τον θυμόμαστε όλοι με νοσταλγία και αγάπη για τον σπουδαίο και καλοκάγαθο χαρακτήρα του. Έφυγε τόσο νωρίς…..Ο Κύριος να σε αναπαύει εν χώρα ζώντων αδερφέ μου! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Θα μας λείψεις…….»

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το τροχαίο.

«Πρωινές ώρες σήμερα (22-07-2021) στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Αγίου Βασιλείου) Ι.Χ. Φορτηγό που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός προσέκρουσε στο οπίσθιο μέρος γεωργικού ανελκυστήρα (τρακτέρ), που οδηγούσε 86χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό και των δύο οδηγών των οχημάτων.

 2,140 total views,  2 views today

.