4 Μαΐου, 2024

Βασιλής Καρράς: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του Παντελή Παντελίδη – «Να μου τον κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά γιατί σε αγάπησε πολύ»

«Καλό ταξίδι τεράστιε καλλιτέχνη»

Σε πανελλήνιο θρήνο βύθισε τον κόσμο ο θάνατος του Βασίλη Καρρά, με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη να λέει το δικό της σπαρακτικό αντίο στον καλλιτέχνη. «Να μου τον κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά γιατί σε αγάπησε πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

«Καλό ταξίδι τεράστιε καλλιτέχνη. Να μου τον κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά γιατί σε αγάπησε πολύ.

Το αποτύπωμα σου στο τραγούδι θα μείνει ανεξίτηλο. Καλό σου ταξίδι στο φως», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση

Μια φωτογραφία του Βασίλη Καρρά με τον αδερφό του, ανέβασε και ο Φίλιππος Παντελίδης. «Από σήμερα Παντέλο θα έχεις δυο πατέρες να σε προσέχουν. Καλό σου ταξίδι τεράστιε Βασίλη Καρρά», έγραψε.

Ο Βασίλης Καρράς και ο Παντελής Παντελίδης είχαν συνεργαστεί, είχαν αναπτύξει πολύ στενή σχέση και είχαν τραγουδήσει το ντουέτο «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε».

Μάλιστα μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη ο Βασίλης Καρράς είχε δηλώσει ότι είχε χάσει το «παιδί» του, ενώ σε σε εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα είχε πει «Να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου. Να είναι καλά».

Μήνυμα Μητσοτάκη για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά: «Σίγησε μια γνήσια λαϊκή φωνή, ένας αληθινός Μακεδόνας»

«Μια γνήσια λαϊκή φωνή σίγησε» αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μήνυμά του στα social media, για το θάνατο του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12).

Στην ανακοίνωσή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζει λέγοντας: «Ένας γνήσιος Μακεδόνας, ο Βασίλης Καρράς, δεν είναι, πια, ανάμεσα στους καθημερινούς ανθρώπους για τους οποίους τραγούδησε».

«Καθημερινός άνθρωπος και ο ίδιος, νομίζω πως δεν θα ήθελε μεγάλα λόγια σε αυτόν τον αποχαιρετισμό. Αλλά με τις νότες του και την απλότητά του να μείνει στη μνήμη μας βαθιά. Βαθιά όσο ήταν και η φωνή του. Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και στους αμέτρητους φίλους του» καταλήγει η ανακοίνωση.