27 Απριλίου, 2024

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ η Ιωάννα Τούνη «Έχω πάθει ΣΟΚ…» Γιατί βγήκε εκτός εαυτού; Η ανάρτηση στο Instagram που θα φέρει…πανικό!

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ η Ιωάννα Τούνη «Έχω πάθει ΣΟΚ…» Γιατί βγήκε εκτός εαυτού; Η ανάρτηση στο Instagram που θα φέρει…πανικό!

Το όνομά της είναι συνυφασμένο με το πιο θεϊκό κορμί της Ελλάδας. Εκτός όμως από αυτά, η Ιωάννα Τούνη είναι και μία άκρως επιτυχημένη επιχειρηματίας, που αυτή τη στιγμή διατηρεί δύο εταιρείες ταυτόχρονα. Μαζί με την κολλητή της φίλη Στέλλα Πάσσαρη, έχουν ιδρύσει μαζί την εταιρεία ρούχων Βubblegun, ενώ έχει μόνη της εταιρεία με γυαλιά ηλίου με το όνομα Ranjers.

H Ιωάννα δεν είναι από τις γυναίκες που κάθονται και τα περιμένουν όλα έτοιμα, αλλά παλεύουν για αυτό που θέλουν, συντηρούν μόνες τους τον εαυτό τους, ακόμα και αν έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για το ποιόν της εργασίας της.

Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά, αλλά δεν άσκησε ποτέ αυτό το επάγγελμα, καθώς την κέρδισε η μόδα. Έτσι αποφάσισε και σπούδασε Fashion Designer και πλέον έχει φτάσει εκεί που γνωρίζουμε όλοι.

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μέτρα 776 χιλιάδες followers τους οποίους πάντα φροντίζει να τους ευχαριστεί. Όπως βλέπουμε, της αρέσει να κάνει μεγάλους διαγωνισμούς και να μοιράζει απίστευτα δώρα, ενώ πρόσφατα έδωσε σε συνεργασία με την “La vie en rose” ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes!

Αυτή τη φορά όμως την βλέπουμε να γράφει πως έχει πάθει σοκ καθώς έχει ετοιμάσει έναν νέο απίστευτο διαγωνισμό δωρίζοντας 10 iPhone 12!

Δείτε την ανάρτηση της!

https://www.instagram.com/p/CNHyZlRr4pW/