Ομολογία σοκ 35χρονης  : «Γιατί έριξα βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου» [video]

Ομολογία σοκ 35χρονης Έφης Κακαράντζουλα: «Γιατί έριξα βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Μετά από πολλούς μήνες αποφάσισε να μιλήσει η 35χρονη Έφη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η 35χρονη Έφη μετέβη στην ανακρίτρια με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου κάτω από άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ομολόγησε η Εφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που είχε επιτεθεί με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη Εφη Κακαράντζουλα μετέβη με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όλα όσα την κατηγορούν.

Η Εφη Κακαράντζουλα παραδέχτηκε όλα όσα έχει κάνει, ζήτησε συγγνώμη, ενώ επέμενε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, είμαι συντετριμμένη» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στους λόγους που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η Έφη Κακαράντζουλα μίλησε για τα πάθη και τις ανασφάλειες της, επαναλαμβάνοντας ότι ζητά συγγνώμη.

Η διαδικασία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς η ίδια από την αρχή ήταν αρνητική και δεν είχε δώσει καν προανακριτική κατάθεση στην αστυνομία επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής.

Η Εφη Κακαράντζουλα έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για μία ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ από την αρχή ο συνήγορός της είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη δίωξη σημειώνοντας ότι το αδίκημα θα έπρεπε να είχε χαρακτηρισθεί ως προς την ποινική του απαξία ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου:

Το χρονικό της επίθεσης

Εκείνο το πρωινό της 20ης ημέρας του Μαΐου η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγαινε ανυποψίαστη στην δουλειά της. Μπαίνοντας στο κτίριο δεν φανταζόταν ότι θα άλλαζε για πάντα η ζωή της με δραματικό τρόπο.

«Είδα ξαφνικά μπροστά μου μια γυναικεία φιγούρα η οποία φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα η οποία ήρθε κοντά μου με κοίταξε στα μάτια και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό.

Αυτή, μετά έφυγε τρέχοντας από την γυάλινη πόρτα εξόδου προς άγνωστη κατεύθυνση, εγώ αρχικά κοίταξα την μπλούζα μου γιατί νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά αυτό άρχισε να μυρίζει άσχημα και μου φάνηκε ότι είναι κάποιο καυστικό υγρό γιατί κατάλαβα ότι ήταν παχύρρευστο.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τρέξω αμέσως στο απέναντι φαρμακείο ενώ παράλληλα ούρλιαζα από τους πόνους για βοήθεια.

Αισθανόμουν εκείνη την στιγμή να πρήζεται το πρόσωπό μου και τα χέρια μου να καίνε.

Όταν έφτασα στο φαρμακείο άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και να λέω στην φαρμακοποιό ότι κάποιος μου πέταξε κάτι καυστικό στο πρόσωπο».

 576 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email