25 Απριλίου, 2024

Έτοιμη για Survivor η Ζόζεφιν! Κάνει γυμναστική και παίρνει το instagram ΦΩΤΙΑ! Βάζει όλες τις Survivor κάτω!

Έτοιμη για Survivor η Ζόζεφιν! Κάνει γυμναστική και παίρνει το instagram ΦΩΤΙΑ! Βάζει όλες τις Survivor κάτω!

Δεν ξέρεις τι να σχολιάσεις για αυτό το κορίτσι. Η Ζόζεφιν Βέντελ είναι ένα κορίτσι θαύμα που έχει ρίζες και από τη Γερμανία αλλά και από τον Λίβανο. Η ίδια βέβαια αγαπάει την Ελλάδα αφού είναι ο τόπος που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει. Η πανέμορφη τραγουδίστρια από μικρή ηλικία είχε κλίση προς τη μουσική.

 

Ασχολήθηκε από πολύ νωρίς με το πιάνο και ενώ οι σπουδές της δεν είχαν καμία σχέση με τη μουσική, εκείνη παράλληλα με τη φοίτησή της ανέβαζε διάφορα ερασιτεχνικά βίντεο στο Facebook, όπου τραγουδούσε κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών.

Όσο ήταν ακόμη φοιτήτρια γνωρίστηκε με τον Γιώργο Αρσενάκο, ο οποίος φυσικά δεν έχασε ευκαιρία να την συμπεριλάβει στη δισκογραφική εταιρεία της Panik records. Έπειτα η καριέρα της γνωστής τραγουδίστριας έχει μόνο ανοδική πορεία, ενώ πλέον τα τραγούδια της ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους.

Η Ζοζεφίν είχε επιχειρήσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision με το τραγούδι Dancing Night, όμως αυτό δεν επιτεύχθηκε, καθώς δεν κέρδισε την πρώτη θέση του ελληνικού τελικού.

Φέτος την είδαμε στην σκηνή του Open, μέσα από το μουσικό σόου “Just the two of us”, όπου μαζί με τον πρώην Survivor Νάσο Παπαργυρόπουλο κατέκτησαν την πρώτη θέση, εντυπωσιάζοντας το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή.

Η Ζοζεφίν είναι ένα από τα άτομα που δουλεύουν πολύ σκληρά, όχι μόνο γύρω από τη μουσική αλλά και γύρω από την εμφάνισή της. Λατρεύει τη γυμναστική και συχνά μοιράζεται το πρόγραμμά της μέσω της προσωπικής της σελίδας στο instagram.

Αυτή τη φορά το αθλητικό της λουκ μας εντυπωσίασε περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Είναι πανέτοιμη για Survivor!

Δείτε θα καταλάβετε: