19 Μαΐου, 2024

Το ανατριχιαστικό μήνυμα για τον Βουτσά: «Δεν θέλω να φύγεις ρε Κώστα» (φωτό)

Η είδηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείες του αγαπημένου μας ηθοποιού Κώστα Βουτσά, όπως είναι φυσικό έχει στεναχωρήσει ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου και μη

Ανάμεσα σε αυτούς που αγωνιούμε για τη πορεία της υγείας του, είναι και ο δημοσιογράφος, συγγραφέας, πολιτικός και γιος του αείμνηστου Λάμπρου Κωνσταντάρα, Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο οποίος δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το παρακάτω συγκινητική ανάρτηση.

«Δεν θέλω να φύγεις βρε Κώστα. Μου λένε ότι τώρα, στο νοσοκομείο, είσαι με σοβαρό πρόβλημα. Αλλά -και συγγνώμη που μιλάω για τον εαυτό μου- δεν ΘΕΛΩ να φύγεις. Κανείς μας δεν θέλει. Έχουν φύγει όλοι πια. Όλοι κι όλες. Ένας- ένας, μία-μία. Τις προάλλες και η Έρρικα. Με συνδέεις με όλο μου το παρελθόν, όλο μου το παρόν, όλες μου τις μνήμες. Σε χρειάζομαι. Σε χρειαζόμαστε. Αφού ξέρω πόσο σκληρό καρύδι είσαι, τόχεις αποδείξει με τα νιάτα που κουβαλάς και τη δίψα σου για ζωή. Είσαι το παράδειγμα της ζωής. Αν φύγεις, τι θα μείνει πια; Τι θα είμαστε, τι άλλο από φτωχοί;»

e-stage.gr

Reduce bounce rates