24 Ιουνίου, 2024

Νομοταγής αρσενική πόρνη στην Ηλεία!

Ιερόδουλη γένους… αρσενικού ενδέχεται να αποκτήσει η Ηλεία, μετά την αίτηση που έκανε σε αρμόδια υπηρεσία ένας νεαρός ο οποίος επιθυμεί, όπως φαίνεται, να εργαστεί ως εκδιδόμενος! Ετσι, για να είναι καθ’ όλα νόμιμος, υπέβαλε αίτηση για την έκδοση άδειας άσκησης επαγγέλματος στην αρμόδια επιτροπή!

  • Από την Εύα Παπαδάτου

Τα μέλη της επιτροπής που εξετάζουν δεκάδες αιτήσεις από γυναίκες που ζητούν να τους δοθεί η απαραίτητη άδεια για την άσκηση επαγγέλματος εκδιδόμενου προσώπου επ’ αμοιβή εντόπισαν με έκπληξη πριν από λίγες ημέρες ανάμεσα σε αυτές και εκείνη ενός άνδρα! Ανοίγοντας τον φάκελο διάβασαν και ξαναδιάβασαν το ονοματεπώνυμο πιστεύοντας ότι κάποιος τους κάνει… πλάκα, αλλά τελικά διαπίστωσαν ότι ζητούσε ακριβώς ό,τι ζητούσαν και οι επίδοξες συνάδελφοί του!

Το αίτημα απασχόλησε σοβαρά τα μέλη της επιτροπής, καθώς ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκαν να χορηγήσουν άδεια εκδιδόμενου προσώπου σε άνδρα. Ετσι, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, εξέτασαν με μεγάλη προσοχή το αίτημα, καθώς ο νεαρός είχε προσκομίσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Σύμφωνα με την protinews.gr, η συγκεκριμένη επιτροπή συνεδριάζει κατά μέσο όρο δύο φορές τον χρόνο για να εξεταστούν οι νέες αιτήσεις που φτάνουν διαρκώς στα γραφεία της από γυναίκες, συνήθως νεαρής ηλικίας. Το θέμα έκανε γρήγορα τον γύρο του νομού και συζητήθηκε στα «πηγαδάκια». Κάποιοι το διακωμώδησαν, ορισμένοι το σχολίασαν αρνητικά επικρίνοντας την απόφαση του άνδρα να κάνει τέτοιου είδους αίτηση αντί να ψάξει να βρει κάποια άλλη δουλειά, ενώ έκπληξη προκάλεσε και στις ιερόδουλες γένους… θηλυκού που δεν έχουν συναντήσει ποτέ ξανά άνδρα συνάδελφο! Μένει τώρα να δούμε αν η αίτηση θα γίνει δεκτή ή όχι.

Στην Ηλεία αυτή τη στιγμή τα μοναδικά αδειοδοτημένα κτίρια για την άσκηση επαγγέλματος εκδιδόμενου προσώπου βρίσκονται στην έξοδο της Αμαλιάδας προς το χωριό Γεράκι, ενώ έως σήμερα δεν υπάρχουν άλλες αιτήσεις για τη δημιουργία και νέων οικημάτων.

Reduce bounce rates