29 Μαρτίου, 2024

Λάρισα: Ο γνωστός πηδηχτούλης βουλευτής, ο ντεντέκτιβ και ο κερατάς ασφαλιστής

Ποιος είναι ο βουλευτής από την Λάρισα;

Από τα βουλευτικά έδρανα σε ροζ ξενοδοχεία και μπλεγμένος σε αμαρτωλές ιστορίες βρίσκεται βουλευτής της Λάρισας.

Ο πασίγνωστος βουλευτής διατηρούσε ερwτικό δεσμό με τη σύζυγο γνωστού ασφαλιστή του νομού, στον οποίο εκλέγεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larisacitynews το παράνομο ζευγάρι έπιασε στα πράσα ο απατημένος σύζυγος, ο οποίος από την περίεργη συμπεριφορά της συζύγου του το τελευταίο διάστημα είχε καταλάβει πως κάτι περίεργο συνέβαινε.

Έτσι, δεν άργησαν να του μπουν «ψύλλοι στα αυτιά» και να ζητήσει τη βοήθεια ιδιωτικού ερευνητή, ο οποίος έγινε «στενός κορσές» στη σύζυγό του, χωρίς εκείνη να αντιληφθεί το παραμικρό.

Ο ντετέκτιβ δεν άργησε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και στον κορυφαίο βουλευτή, με αποτέλεσμα να ενημερώσει αμέσως τον ισχυρό άνδρα, ο οποίος του ζήτησε να του εξασφαλίσει υλικό που θα αποδείκνυε τις διαστάσεις που είχε πάρει η σχέση τους.

Όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν κάτι δύσκολο για εκείνον, αφού κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να εξασφαλίσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο τόσο από τα πονηρά ραντεβουδάκια του ζευγαριού όσο και από τις «καυτές» ερωτικές συνευρέσεις τους.

Μία από αυτές, μάλιστα, παρακολούθησε από κοντά ο απατημένος σύζυγος, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τον ιδιωτικό ερευνητή και έφτασε στο σημείο όπου η σύζυγός του «έβγαζε τα μάτια της» με τον βουλευτή!

Με τις ατράνταχτες αποδείξεις στα χέρια, ο ισχυρός οικονομικός παράγοντας του θεσσαλικού κάμπου αποφάσισε να έρθει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του κόμματος στο οποίο ανήκει ο «άτακτος» βουλευτής, ώστε να τον ενημερώσει για το ποιόν του και τις πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος δεν πίστευε στα μάτια του με όλα αυτά που του έδειξε ο ασφαλιστής! Χωρίς δεύτερη σκέψη και υπό τον φόβο της αποκάλυψης ενός ερωτικού σκανδάλου που θα μπορούσε να ελλοχεύει κινδύνους για το κόμμα, ο πρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να λάβει τα μέτρα του για τον «άτακτο» βουλευτή.