Θρίλερ με την αυτοκτονία του γυμναστή – Στη φόρα το ιδιόχειρο σημείωμα

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την αυτοκτονία του γυμναστή – Στη φόρα το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έστειλε τον περασμένο Σεπτέμβριο

Σε θέμα των ημερών έχει εξελιχθεί η υπόθεση αυτοκτονίας του προπονητή στη Θεσσαλονίκη, με πολλά ερωτήματα να προκύπτουν γύρω από τα κίνητρα ποτ οδήγησαν τον 50χρονο σε αυτή τη πράξη. Σε αυτό το σημείο, να σας θυμίσουμε πως συνδέεται ο νεκρός προπονητής με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (6/6) το T-live στον Alpha έφερε στο φως της δημοσιότητας το ιδιόχειρο σημείωμα του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη πριν από μερικά 24ωρα.

Μήνες πριν το πράξει τελικά, ο γυμναστής, ο θάνατος του οποίου έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ, είχε γράψει ένα μήνυμα με κεφαλαία γράμματα σε ένα χαρτί που ήταν τυπωμένο το πιστοποιητικό εμβολιασμού του.

Το ιδιόχειρο σημείωμα ήταν με κεφαλαία γράμματα και έγραφε: «Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για τη ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη Θεέ μου».

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την αυτοκτονία του γυμναστή - Στη φόρα το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έστειλε τον περασμένο Σεπτέμβριο (video)

Το χειρόγραφο σημείωμα, σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, φαίνεται ότι είχε συνταχθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ αίσθηση προκαλεί πως τότε ο αυτόχειρας δεν είχε γράψει κανέναν ως υπαίτιο.

Για απειλές σχετικά με τη ζωή της κάνει λόγο η γυναίκα, την οποία κατονόμασε ο γυμναστής – με ανάρτησή του λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή – ως υπεύθυνη για την απόφασή του.

 

 

 456 total views,  2 views today

.