19 Απριλίου, 2024

Θέμης Αδαμαντίδης: Με ρωτάνε πώς ζω που είμαστε κλειστοί έναν χρόνο λόγω κορονοϊού;

Θέμης Αδαμαντίδης: Με ρωτάνε πώς ζω που είμαστε κλειστοί έναν χρόνο λόγω κορονοϊού;

Ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για τη σύλληψη σε χαρτοπαικτική λέσχη και τις κατηγορίες πως τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο εν μέσω καραντίνας

Για πρώτη φορά ο Θέμης Αδαμαντίδης φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» μαζί με τον 10χρονο γιο του Θέμη junior και μιλά στη Φανή Πλατσατούρα για τους λάθος λόγους που βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην επικαιρότητα. Η σύλληψή του, οι κατηγορίες ότι τραγούδησε σε νυχτερινό κέντρο που λειτουργούσε παράνομα εν μέσω πανδημίας, αλλά και τα πέντε αγόρια που έχει αποκτήσει από τρεις διαφορετικές γυναίκες ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στο ΟΚ!.

Αναφορικά με το γεγονός ότι βρέθηκε στην επικαιρότητα γιατί συνελήφθη ως εμπλεκόμενος σε χαρτοπαικτική λέσχη είπε: «Δεν διέπραξα κάτι άσχημο, με την έννοια ότι αδίκησα ή έκανα κακό σε κάποιον. Δεν είμαι από τους αντιδραστικούς του κορονοϊού, αλλά κάποια στιγμή θέλεις να νιώσεις ότι ορίζεις τον εαυτό σου. Να αισθανθείς ελεύθερος άνθρωπος. Πήγα εκεί που αισθάνθηκα ότι θέλω να πάω. Δεν έκανα και κάποιο κακούργημα».

Για τις φωτογραφίες, οι οποίες τον έδειχναν να τραγουδά σε κατάμεστο κέντρο διασκέδασης της οδού Λιοσίων, εν μέσω κορονοϊού, όπου λέγεται μάλιστα ότι παρενέβη η ΕΛ.ΑΣ. «σφραγίζοντας» το μαγαζί και μοιράζοντας πρόστιμα, ο τραγουδιστής ανέφερε:

«Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν και δεν αισθάνομαι ότι έχω κάποια υποχρέωση να δικαιολογηθώ. Αντιθέτως αυτοί που ανέβασαν αυτή την ψευδή είδηση είναι υποχρεωμένοι να ανασκευάσουν, καθώς για πρώτη φορά είμαι αποφασισμένος να κινηθώ νομικά γιατί παρατηρώ ότι υπάρχει μια τάση να με χρεώνουν πράγματα και να γίνονται υπερβολικοί. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του κόσμου, που με αγαπάει, και δεν θα αφήσω πλέον να λένε για μένα πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και ούτε να με στενοχωρούν. Γιατί έγραψαν για μένα αυτά τα ψευδή πράγματα; Για να κάνουν «χτυπήματα» τα sites; Ε, θα φάνε ένα καλό «χτύπημα» να τελειώνουμε!».

Στην ερώτηση πότε τραγούδησε σε αυτό το νυχτερινό κέντρο, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Πριν από καιρό, όταν ήταν νόμιμα ανοιχτά τα μαγαζιά μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα. Δηλαδή μπορούσες να κάνεις live αλλά σε συγκεκριμένο ωράριο. Και εγώ πήγα να κάνω τη δουλειά μου. Τι να έκανα, δηλαδή; Με ρωτάνε πώς ζω που κλείσαμε χρόνο λόγω κορονοϊού και δεν μου έχει επιτραπεί να δουλέψω; Μου έχουν κάνει οικονομική ζημιά, έχω πάγια έξοδα. Και το μόνο που έχω πάρει όλο αυτό το διάστημα είναι τρεις φορές κάποια χρήματα που μου έχουν δώσει λόγω αναστολής εργασίας – 1.000, 800 και 400 ευρώ. Λοιπόν, πείτε μου, πώς θα ζήσω; Δεν μου αρέσουν εμένα τα κομποδέματα. Τα χρήματα τρώγονται φρέσκα. Είναι να εξυπηρετείσαι από αυτά και όχι να τα εξυπηρετείς».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αυτό το λίγο» και το γεγονός ότι στο βιντεοκλίπ εμφανίζεται και ο μικρότερος γιος του, ο 10χρονος Θεμιστοκλής, τον οποίο αποκαλεί «Θέμη junior».

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει πέντε αγόρια από τρεις διαφορετικές γυναίκες και αποκαλεί τα παιδιά «Χαρά. Ευτυχία. Ευλογία». Για τον γάμο ανέφερε: «Έναν γάμο έχω κάνει, με τον οποίον είμαι σε διάσταση. Όταν δύο άνθρωποι επιλέγουν να είναι μαζί αυτό και μόνο λέει πολλά. Δηλαδή ο γάμος τι, θα ολοκληρώσει τη σχέση τους; Ή θα βοηθήσει στο να ζήσουν καλύτερα; Είναι πώς αισθάνεται ο καθένας μέσα του και πόσο ειλικρινής είναι με τον άνθρωπό του».