28 Μαρτίου, 2024

Θέλεις να ηχογραφήσεις τραγούδι ! Ενημερώσου από την S.D.M Production

Θέλεις να ηχογραφήσεις τραγούδι ! Ενημερώσου από την S.D.M Production

S.D.M Production είναι ένα ανεξάρτητο δισκογραφικό Label. Ως αντικείμενο εργασιών της, έχει την ηλεκτρονική/διαδικτυακή επικοινωνία μουσικών έργων (ηχογραφημάτων) – καλλιτεχνών στον ευρύτερο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες, περιοδικά, internet sites – portals, internet radio stations, internet TV stations, social media κ.τ.λ., την παγκόσμια (243 χώρες) ψηφιακή διανομή και εκμετάλλευση μουσικών έργων (ηχογραφημάτων), οπτικοποιημένων και μη, καθώς και την αναπαραγωγή και το συγχρονισμό των ηχογραφημάτων σε παγκοσμίου, εγχώριου η τοπικής κυκλοφορίας μουσικές συλλογές και οπτικοακουστικά έργα όπως π.χ. κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, ραδιοτηλεοπτικές διαφημιστικές ταινίες/spots κ.τ.λ.​

H S.D.M Production εκτός απο την διαδυκτιακή επικοινωνία, ψηφιακή διανομή και εκμετάλλευση μουσικών ηχογραφημάτων , δραστηριοποιείτε και στον τομέα των μουσικών παραγωγών σε επίπεδο pre-production, recording, editing, mixing, mastering, programming, ενορχήστρωσης, δημιουργίας μουσικών σημάτων για ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά spots, δουλεύοντας σε συνεργασία με μερικά από τα καλύτερα production studios της Αθήνας, με επαγγελματίες παραγωγούς και ηχολήπτες για το πληρέστερο και αρτιότερο ηχητικό αποτέλεσμα.

https://www.sdmproduction.gr/

 

Μάρα Βαλαμβάνη – Γενική διευθύντρια

 

Η Μάρα Βαλαμβάνη δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο 16 χρόνια. Ξεκίνησε ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτικά κανάλια με εκπομπές καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Λίγο αργότερα ασχολήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα και ως ραδιοφωνική παραγωγός. Για αρκετά χρόνια ασχολήθηκε με το management και την προώθηση των καλλιτεχνών κλείνοντας τις εμφανίσεις τους σε μαγαζιά.

Τον Ιούλιο του 2019 δημιουργήθηκε η S.D.M Production.

Δημήτρης Δανέζης – Διευθυντής Παραγωγής – Συνθέτης

Ο Δημήτρης Δανέζης από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τα καλλιτεχνικά επαγγελματικά. Ξεκίνησε ως μπουζουξής δίπλα σε γνωστά ονόματα, αργότερα άρχισε να τραγουδάει και ο ίδιος κάνοντας καριέρα στο εξωτερικό. Όταν επέστρεψε Ελλάδα ανέλαβε ως διευθυντής παραγωγής σε γνωστές δισκογραφικές εταιρείες με μεγάλη επιτυχία. Πλέον βρίσκεται στην S.D.M Production. όχι μόνο ως παραγωγός αλλά και ως συνθέτης.

 

Νικόλας Καραγιάννης – Στιχουργός

Ο Νικόλας Καραγιάννης είναι ένας ανερχόμενος στιχουργός με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο γραφής που σε ταξιδεύει σε μαγικά μονοπάτια. Ο στιχουργός του τραγουδιού “ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ” που δείχνει να έχει μεγάλη πορεία. Ο κάθε στίχος του είναι ένα μοναδικό διαμάντι. Η S.D.M Production  έχει κυκλοφορήσει 9 τραγούδια του υπέροχου στιχουργού.

 

Βούλα Τρίκα – Manager – Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας | Ελλάδα Η εμπειρία της μετράει χρόνια στον χώρο.

Έχοντας ένα πολύ δυνατό book, αγάπη και υπευθυνότητα για την δουλειά της, είναι έτοιμη να αναλάβει την προώθηση των καλλιτεχνών όσον αφορά τις εμφανίσεις τους σε μαγαζιά και συναυλίες.

 

Παντελής Τσάντος | Ενορχηστρωτής – Ηχολήπτης – Μουσικός Παραγωγός – Studio

Ο Παντελής Τσάντος, ιδιοκτήτης Studio Loud, είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία σε ενορχηστρώσεις – ηχοληψία & παραγωγή, καθώς έχει συνεργαστεί με πλειάδα καλλιτεχνών σε επιτυχημένες κυκλοφορίες, παραδίδοντας άρτιες δουλειές.

 

Βασίλης Στεφανόπουλος | Μουσικός Παραγωγός

Ο Βασίλης Στεφανόπουλος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδρυτής του ιντερνετικού ραδιοφώνου ΡΑΔΙΟ ΚΕΦΙ. Ένας άνθρωπος δυναμικός, δραστήριος και με μεγάλη αγάπη για τον χώρο της μουσικής. Απ’τον Νοέμβριο του 2019 είναι και παραγωγός στην S.D.M Production.

 

Karaoke Voice Star Team – Κώστας & Μαίρη | Μουσικοί παραγωγοί

Karaoke Voice Star Team (Κώστας και Μαίρη)!

Experts στην διοργάνωση Karaoke Events σε όλη την Αττική και όχι μόνο.

 

Άκης Σείριος – Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας | Εξωτερικό

Ο Άκης Σείριος είναι γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο ως ραδιοφωνικός παραγωγός αλλά και την διεκπεραίωση των δημοσίων σχέσεων των καλλιτεχνών στο εξωτερικό.Έχει ένα ενδιαφέρον book με πολλές και σημαντικές συνεργασίες με γνωστά ονόματα αλλά και νέα παιδιά που θέλουν και προσπαθούν να ενταχθούν στο χώρο του τραγουδιού.

Απ’τον Ιανουάριο του 2021 είναι συνεργάτης της S.D.M Production.

 

Ηλίας Ταμπουραντζής – Δημοσιογράφος

Ο Ηλίας Ταμπουραντζής είναι ο ιδιοκτήτης της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας OneNews.gr και συντάκτης στις parapolitiki.gr, idimokratia.gr και athensgo.gr. Με αγάπη για την δημοσιογραφία αλλά και τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ο Ηλίας έχει ενταχθεί στους συνεργάτες της S.D.M Production την οποία στηρίζει με απόλυτη αφοσίωση. Ένας δημοσιογράφος τόσο διαφορετικός απ’τους άλλους ο Ηλίας κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους αφήνοντας την δουλειά του να μιλήσει…