2 Μαΐου, 2024

Τεράστιες αλλαγές στο Big Brother: Τα κάνει άνω κάτω ο Ατζούν

Τεράστιες αλλαγές στο Big Brother: Τα κάνει άνω κάτω ο Ατζούν

Τι ετοιμάζει για το ριάλιτι ο Τούρκος παραγωγός;

Τεράστιες αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Big Brother, με το ριάλιτι να ετοιμάζεται για δεύτερη χρονιά, αλλά τον Ατζούν να έχει πιο ενεργό ρόλο και προχωρά σε διαφοροποιήσεις.

Το ριάλιτι σημείωσε αρκετά ικανοποιητικά νούμερα για αυτό και οι ιθύνοντες έδωσαν το πράσινο φως ώστε να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Αλλαγές στο Big Brother

Big Brother: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Ατζούν για το ριάλιτι

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog.gr, ακούγεται πως η Acun Media πρέπει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την παραγωγή και σε περίπτωση που πράγματι γίνει αυτό, ο Τούρκος παραγωγός θα επιλέξεις τους παίκτες ενώ θα έχει λόγο και στην προσαρμογή των κανόνων.

Το κανάλι θα επιλέξει μόνο το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το ριάλιτι, και αυτό δεν θα είναι σίγουρα ο Χάρης Βαρθακούρης, καθώς σκέφτονται την Ελεονώρα Μελέτη.

Αποκάλυψη από τον Πυργίδη του Big Brother: «Θα πήγαινα στο Survivor»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Δημήτρης Πυργίδης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το Big Brother και ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα πήγαινε στο Survivor

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, που πάντως είχε κράξει πρόσφατα το ριάλιτι επιβίωσης, αφού χάρισε ένα δερμάτινο μπουφάν στον παρουσιαστή σχεδιασμένο και ζωγραφισμένο από εκείνον ξεκίνησε να… μιλάει!

Δημήτρης Πυργίδης: Η είσοδος στο Big Brother, η ζωή του και το Survivor

«Το Benjie είναι το nickname μου από το λύκειο, από όταν έκανα τα γκράφιτι και με αυτό υπέγραφα», εξήγησε και μίλησε για τα εστιατόρια και τα καφέ που είχε στη Θεσσαλονίκη.

Στο Big Brother μπήκε χωρίς λόγο. «Είναι μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Αφήνει κάτι θετικό, έτσι το είδα. Στο Nomads είχα δηλώσει αλλά δεν πήγα στο προκριματικά. Θα πήγαινα στο Survivor. Ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι 4 μήνες. Ειδικά μετά τους δύο μήνες όταν αρχίσουν και φεύγουν δικοί σου άνθρωποι», εξήγησε.

«Το πιο δύσκολο ήταν που δεν μπορούσες να φύγεις. Ο εγκλεισμός. Έβρισκες κάτι να ασχοληθείς με τα παιδιά. Με πολλούς μιλάμε με άλλους όχι», πρόσθεσε.

Ο Δημήτρης παίζει χρόνια ηλεκτρική κιθάρα και πιάνο. «Έχω πολύ αγάπη με την μουσική και έχω μουσικό αυτί».

«Το να είσαι διάσημος στην Αμερική είναι διαφορετικό από το να είσαι διάσημος στη Θεσσαλονίκη, μην τρελαινόμαστε», ξεκαθάρισε απαντώντας στο αν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι πλέον τον αναγνωρίζουν στον δρόμο.

Ο Δημήτρης έχει περάσει από το μόντελινγκ πιο παλιά ενώ γυμνάζεται εδώ και 20 χρόνια ασταμάτητα. Από μουσική ακούει τα πάντα.

Ο Δημήτρης Πυργίδης ρώτησε τον Γρηγόρη αν θα έκανε πρωινό με την Ιωάννα Μαλέσκου και ο παρουσιαστής απάντησε ότι δεν το έχει σκεφτεί. Ο πρώην παίκτης του Big Brother δήλωσε ότι του αρέσει η Ιωάννα, τη γνωρίζει από την Κρήτη αλλά ντράπηκε όταν ρωτήθηκε αν θα την παντρευόταν.

Όσο για τη λέξη «χάος»: «Είναι μια ατάκα για να περνάμε καλά, δίνουμε θετική ενέργεια και κάνουμε χαβαλέ. Πάμε να κάνουμε χαμό».

Η σχέση του με τη μητέρα του είναι εξαιρετική, ενώ έχει φετίχ με τα μαλλιά του, τα οποία δεν έχει κόψει από το λύκειο.

Ο Δημήτρης έχει μιλήσει με Ραμόνα και αντιδήμαρχο και θα ήθελε μετά την καραντίνα να μαζευτούν όλοι μαζί. «Με στήριξαν πολύ για να μείνω στο σπίτι, γιατί ήθελα να φύγω».