3 Μαΐου, 2024

Τάσος Αρνιακός: Έριξε «πόρτα» στη Μαντόνα όταν του πρότεινε να είναι ο προσωπικός της μετεωρολόγος!

Ο απίστευτος λόγος που απέρριψε τη διεθνούς φήμης ποπ σταρ

Άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του αποκάλυψε ο Τάσος Αρνιακός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «I Love Σου Κου».

Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε για την πορεία του μέχρι σήμερα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι 15 χρόνια στον ΑΝΤ1, ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν. Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 ξεκίνησε τυχαία όταν κάποια μέρα δεν έβρισκαν μετεωρολόγο να πει τον καιρό».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Ο ΑΝΤ1 είναι μια οικογένεια, ο Μίνωας Κυριακού ήταν η αιτία που με πήραν στο κανάλι. Όταν τον είδα για πρώτη φορά, πήγα να του συστηθώ και μου είπε “θαυμαστής σου”».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Αρνιακός αποκάλυψε την επαφή που είχε με τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, Μαντόνα: «Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια για τον καιρό. Όταν είχε έρθει η Μαντόνα στην Αθήνα, ήθελε έναν προσωπικό μετεωρολόγο για τις μετακινήσεις της με το ελικόπτερο. Αλλά επειδή είχα πολλές υποχρεώσεις στον ΑΝΤ1, αρνήθηκα»

Καταλυτικός ο Τάσος Αρνιακός: Χιονοστρώσεις και στην Αττική – Πότε θα πέσουν χιόνια στην Αθήνα;

Καιρός: Ψυχρές αέριες μάζες αναμένονται να κατέβουν από την Βόρεια Ευρώπη από την Κυριακή (28/1), σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, με ισχυρούς ανέμους έως 7 μποφόρ. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Λίγα χιόνια θα σημειωθούν την Κυριακή σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία, ενώ από το μεσημέρι το Μεσημέρι με απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται ένταση των φαινομένων σε Πελοπόνησο, Εύβοια, Αττικοβοιωτία και Κρήτη με σφοδρές χιονοπτώσεις έως την Τρίτη.