Τα φετινά σχήματα στις πίστες των Μπουζουκιών

Τα φετινά σχήματα στις πίστες των Μπουζουκιών

Οι συνεργασίες που θα δούμε φέτος στην νυχτερινή Αθήνα

Καθώς το Καλοκαίρι βαδίζει προς το τέλος, οι προετοιμασίες για τη νέα χειμερινή σεζόν στην νυχτερινή Αθήνα έχουν ξεκινήσει και τα περισσότερα σχήματα με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες έχουν ήδη σχηματιστεί.

Παράλληλα, ενημερωθείτε για το νέο σχήμα στα μπουζούκια που αναμένεται να βάλει φωτιά στην πίστα, με Πέτρο Ιακωβίδη και Josephine.

Σύμφωνα με το MEGA, φέτος τον χειμώνα θα δούμε συνεργασία Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνου Αργυρού στο Teatro. Επίσης στο Κέντρο Αθηνών αναμένεται να εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Διονύση Σχοινά. Ο Αντώνης Ρέμος αναμένεται να συνεχίσει τη συνεργασία του με την Καίτη Γαρμπή στο Nox ενώ ο Γιώργος Σαμπάνης βρίσκεται σε αναζήτηση νέου χώρου αφού αφήνει στην σκηνή του Έναστρον.

Οι Μέλισσες θα εμφανίζονται με την Δέσποινα Βανδή στο Έναστρον, ωστόσο δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί η συμφωνία. ΗΝατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει στις αθηναϊκές πίστες και θα βρίσκεται τον χειμώνα στην Ακτή Πειραιώς με τον Γιώργο Κακοσαίο.

Επίσης το Fever ανοίγει ξανά τις πύλες του και θα εμφανίζονται η Πάολα με τον Βασίλη Καρρά. Στο Yton συνεχίζει και τον ερχόμενο χειμώνα ο Νίκος Βέρτης ενώ στην Φαντασία θα εμφανίζονται ο Νίκος Οικονομόπουλος με τον Γιώργο Λιβάνη. Τέλος, η Άννα Βίσση θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού.

 678 total views,  2 views today

.