4 Μαΐου, 2024

Τα αλλάζει όλα ο Πέτρος Φιλιππίδης με την Ελπίδα Νίνου – Ξεπλήρωσε τα χρέη, νέα δουλειά!

Το πήρε απόφαση…

Η μεγάλη απόφαση που πήρε ο γνωστός ηθοποιός για τη ζωή του, αλλά και για την επαγγελματική του καριέρα…

Να μαζέψει τα κομμάτια του προσπαθεί ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μετά από την δίκη που του επέβαλε ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 8 ετών ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για τις δύο απόπειρες βιασμού ενώ για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών.

Νέα αρχή προσπαθεί να κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να έχει αναστέλλουσα δύναμη ή έφεση που άσκησε. Έτσι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραμείνει εκτός φυλακών μέχρι το εφετείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και της δημοσιογράφου, Γιώτας Κηπουρού, στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται μέχρι σήμερα η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου με την οποία αποφάσισαν να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, αφήνοντας πίσω την πολυτελή μεζονέτα τους στο παλαιό Ψυχικό.

Πλήρωσε τα χρέη του ο Πέτρος Φιλιππίδης

Μάλιστα κατάφεραν να την πουλήσουν έναντι ενός πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού, με το οποίο ξεπληρώθηκαν τα χρέη που υπήρχαν σε εφορία και τράπεζα.

Όσο για το θέατρο και την τηλεόραση ο Πέτρος Φιλιππίδης γνωρίζει πολύ καλά πως δεν υπάρχει χώρος για αυτόν. Σήμερα ο ίδιος, παρόλο που νιώθει ικανοποίηση για την απόφαση του δικαστηρίου στο σκέλος που αφορά την αθώωση του δηλώνει μέσω των συνηγόρων του πως θα συνεχίσει τη μάχη και σε δεύτερο βαθμό προκειμένου να δικαιωθεί πλήρως.

Είναι δύσκολο για τον Πέτρο Φιλιππίδη να επιστρέψει στον καλλιτεχνικό χώρο. Οπότε εύλογη είναι η απορία μας που θα βρούν χρήματα για να ζήσουν ως οικογένεια. Ο γιος του αναγκαζόταν να δουλέψει ως σερβιτόρος καθ΄όλη τη διάρκεια που βρισκόταν στη φυλακή. Ο καιρός θα δείξει…

Ο Λιάγκας αποκάλυψε ποια ήταν η γυναίκα δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση (Vid)

Σε λίγες και διακριτικές δημόσιες παρουσίες προβαίνει σταδιακά ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος φαίνεται ότι επιχειρεί σταδιακά να αφήσει πίσω του την περίοδο των κατηγοριών, των δικαστηρίων και κυρίως της φυλακής.

Όπως σημειώθηκε τη Δευτέρα στο καθημερινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 «Το πρωινό», ο πρωτόδικα καταδικασμένος ηθοποιός επισκέφθηκε για ψώνια στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δημοφιλές κατάστημα οπτικών ειδών στην Πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα. Πρόκειται για ένα από τα κεντρικότερα σημεία των νοτίων προαστίων και σημείο συχνής συνάντησης διασημοτήτων οι οποίες κατοικούν στις γύρω περιοχές. Ο δημοφιλής ηθοποιός με μακριά γένια, ντυμένος casually και με ένα jokey, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Και επειδή πολλοί αναρωτήθηκαν για την γυναίκα δίπλα του, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης κυκλοφορεί κανονικά έξω, βγαίνει έξω, έχει φίλους, πάει για φαγητό. Δεν πάει στα μπουζούκια, στο κατάστημα οπτικών στη Γλυφάδα πήγε. Και αυτή δίπλα του είναι η ιδιοκτήτρια, το ξέρω γιατί πηγαίνω κι εγώ στο ίδιο μαγαζί. Πήγαινε από παλιά εκεί».

Όπως είναι γνωστό ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε ομόφωνα σε α’ βαθμό σε οκτώ έτη κάθειρξης για τις δυο απόπειρες βιασμού από τις τρεις για τις οποίες κατηγορείτο. Στον 61χρονο ηθοποιό χορηγήθηκε αναστολή στην έφεση, υπό τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Στις αρχές Δεκεμβρίου 2023, ο συνήγορος υπεράσπισής του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είχε αρνηθεί να διαψεύσει ρεπορτάζ που τον ήθελε να έχει απορρίψει τρεις προτάσεις για την επιστροφή του στο θέατρο.