4 Μαΐου, 2024

«Με είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό του» – Συγκλονίζει μητέρα που μήνυσε το ίδιο της το παιδί για να το σώσει από τα ν@ρκωτικ@

«Είχε πολύ άσχημη σχέση με την αδερφή του. Είχε εξαφανιστεί για ένα μεγάλο διάστημα. Εντοπίστηκε και έγινε ακόμη πιο επιθετικός»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε απόγνωση έφτασε μια μητέρα από την Θεσσαλονίκη, η οποία αναγκάστηκε να κάνει μήνυση στο ίδιο της το παιδί προκειμένου να μπορέσει να το σώσει από τον εφιάλτη των ν@ρκωτικ@ν. Επίσης, ο πρώην παίκτης του Master Chef, Αλέξανδρος Αντωνελάκης, μιλώντας στην εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη «Επί Τόπου» αναφέρθηκε στον προσωπικό του αγώνα απέναντι στα ναρκωτικά.

Η απελπισμένη μητέρα μετά τον πρόσφατο ξυλοδαρμό της που την οδήγησε στο νοσοκομείο, υπέβαλε μήνυση ενώ με αίτηση της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητάει όχι την καταδίκη αλλά τη διενέργεια ποινικής διαμεσολάβησης για να σώσει το παιδί της. Με λόγια που συγκλονίζουν η μητέρα περιγράφει στην εκπομπή Aλήθειες με τη Ζήνα και στον Στρατή Λημνιό τον εφιάλτη που ζει η ίδια αλλά και ο γιος της.

«Έπρεπε να αποτρέψω τη δράση του παιδιού. Ήταν αλλοπρόσαλλη και επιθετική. Είχε κάνει απόπειρες, ξεσπούσε τον εαυτό του, είναι σε ψυχιατρική κλινική. Έμπλεξε με παρέες και άρχισε την χρήση. Με είχε χτυπήσει αρκετές φορές, στο κεφάλι. Μου είχε πετάξει πέτρες και σίδερα.

Είχε πολύ άσχημη σχέση με την αδερφή του. Είχε εξαφανιστεί για ένα μεγάλο διάστημα. Εντοπίστηκε και έγινε ακόμη πιο επιθετικός. Πήρα τηλέφωνο στους ψυχιάτρους πως δεν είναι καλά. Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό του», τόνισε χαρακτηριστικά.