1 Μαΐου, 2024

Survivor, βόμβα Νίκου Μπάρτζη για Σάκη Κατσούλη, Γλυκά Νερά: «Καμιά γυναίκα δεν θα ήθελε…» [video]

Survivor, βόμβα Νίκου Μπάρτζη για Σάκη Κατσούλη, Γλυκά Νερά: «Καμιά γυναίκα δεν θα ήθελε…»

Άφωνοι στο Σου Κου Family με όσα είπε και όσα εννόησε ο Νίκος Μπάρτζης για τον Σάκη Κατσούλη και τι είχε κάνει στη Μαριαλένα Ρουμελώτη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» ήταν ο Νίκος Μπάρτζης και πέταξε μια βόμβα για τον Σάκη Κατσούλη που προκάλεσε εντύπωση.

Ο πρώην παίκτης του Survivor Νίκος Μπάρτζης απάντησε για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με μια ατάκα του να προκαλεί τεράστιο ερωτηματικό.

«Με τον Τζέιμς ήμασταν από την αρχή σταθεροί στις απόψεις μας, λέγαμε την πραγματικότητα.

Οι άλλοι στη συνέχεια του παιχνιδιού έβγαλαν τον πραγματικό τους εαυτό, στην αρχή έπαιζαν… θεατράκι.

Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους τους ανθρώπους. Στην αρχή που έβλεπα κάποια πράγματα, εγώ δεν ήξερα από τηλεόραση, εκνευριζόμουν. Μου έβγαινε ένταση, για ποιο λόγο να γίνεται αυτό», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης για το Survivor.

Ο Νίκος Μπάρτζης πρόσθεσε στη συνέχεια

«Μετά ήρθε η Άννα Μαρία στην ομάδα, μας εξήγησε πως λειτουργεί το θέμα και έπεσαν οι τόνοι. Δύο εντάσεις θυμάμαι στο Survivor, μία με τον Παππά που είχε έρθει και μου κούναγε το χέρι και άλλη μία με τον Σάκη που βγαίναμε από ένα συμβούλιο και μου έλεγε “είσαι σκουπίδι, θα σε φτύνουν όλοι, θα γελάνε όλοι”, εκτός κάμερας αυτό».

Ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε και για Σάκη Κατσούλη – Μαριαλένα Ρουμελιώτη όταν η Αντελίνα του είπε ότι ο Σάκης είναι ο άντρας που θα ήθελε κάθε γυναίκα.

«Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει.

Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν».

Η Αντελίνα έμεινε άφωνη και προσπάθησε να διευκρινίσει, αλλά ο Χάρης Βαρθακούρης την έκοψε για να μην πάρει έκταση το θέμα:

Σημειώνεται ότι και η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη είχε καταφερθεί εναντίον του Σάκη Κατσούλη για όσα είχε κάνει στην κόρη της.

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έδωσε συνέντευξη για την κόρη της και σχολίασε όλα όσα ακούγονται για τον Γιώργο Λιβάνη και τον Σάκη Κατσούλη.

«Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη για αυτό.

Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα… και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του. Άλλωστε για αυτό μπήκε», ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!».

«Αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του. Τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα: ”Μια φορά την κατέστρεψε και πάει και για δεύτερη;”. Δεν μου απάντησε ποτέ».

«Αν γίνει πρόταση γάμου, θα πάθω εγκεφαλικό»

Στην ερώτηση γιατί η Μαριαλένα τον αφήνει να την προσεγγίζει, εκείνη απάντησε ως εξής:

«Το μυαλό της είναι αλλού, ξέρετε όλοι πού είναι. Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, τον έχω δει τέσσερις φορές.

Τον αγκάλιασα και μπήκε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσα από τον κόσμο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση».

Ερωτηθείσα για αν όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε να επικοινωνήσει με την παραγωγή, σχολίασε πως «στην αρχή τούς έπαιρνα πολλές φορές τηλέφωνο και τους έλεγα να σταματήσουν να κάνουν μοντάζ και ότι ο πατέρας της είναι άρρωστος.

Αν γίνει πρόταση γάμου, θα πάθω εγκεφαλικό και θα γίνει καθαρά για την τηλεθέαση».