27 Απριλίου, 2024

Survivor Τελικός spoiler: Ηλίας Μπόγδανος – Σάκης Κατσούλης. Ποιος προηγείται, νικητής θρίλερ

Survivor Τελικός spoiler: Ηλίας Μπόγδανος – Σάκης Κατσούλης. Ποιος προηγείται, νικητής θρίλερ

Ηλίας Μπόγδανος – Σάκης Κατσούλης – Ποιος θα είναι ο νικητής του Survivor; Spoiler και διαρροές από ψηφοφορία.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη live βραδιά του Survivor, τη νύχτα της Κυριακής 4 Ιουλίου, όταν ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να παρουσιάσει τον μεγάλο ημιτελικό Survivor.

Ηλίας Μπόγδανος – Σάκης Κατσούλης. Ποιος προηγείται στον τελικό του Survivor και θα είναι ο επόμενος νικητής του Survivor;

Λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη της μετάδοσης, η αγωνία για έναν παίκτη του Survivor ολοκληρώθηκε καθώς βρέθηκε στην τέταρτη θέση και δεν συνέχισε ως φιναλίστ.

Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Κόρομι ο οποίος και ηττήθηκε στη μονομαχία με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι, η τελική τριάδα των φιναλίστ του Survivor διαμορφώθηκε ως εξής. Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Οι τρεις παίκτες του Survivor τέθηκαν εκ νέου, από το μηδέν όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Γιώργος Λιανός, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου οι δύο να βρεθούν ένα βράδυ αργότερα στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Με πολλά βίντεο, παραλειπόμενα και μη, από τον Άγιο Δομίνικο και συζητήσεις στο πλατό η βραδιά προχωρούσε…

Έως η ώρα να φτάσει στην μεγάλη ανακοίνωση του Survivor.

Τη στιγμή, δηλαδή, που όλοι θα μαθαίναμε ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό, η δυάδα του τελικού είχε τα εξής ονόματα… Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης.

Survivor Τελικός Νικητής spoiler

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψηφοφορία ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο είναι θρίλερ και το παιχνίδι κρίνεται στις… συμμαχίες.

Τον Σάκη Κατσούλη στηρίζει το μεγάλο κοινό του Τριαντάφυλλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Αντίθετα τον Ηλία Μπόγδανο στηρίζει το κοινό των Amigos, που όμως δεν επαρκεί.

Άσσος στο μανίκι του Ηλία φαίνεται όμως ότι αποδεικνύεται κάτι άλλο και αυτό είναι το όνομα του πραγματικού νικητή του Survivor, James Καφετζή.

Οι φανς του Τζέιμς Καφετζή αντιπαθούν τον Σάκη Κατσούλη και εκ των πραγμάτων είναι πιο κοντά στον Ηλία Μπόγδανο. Θα τον στηρίξουν όμως και με ψήφο; Εκεί θα κριθεί όλο το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα Survivor spoilers, αυτή τη στιγμή ένας από τους δύο Ηλίας Μπόγδανος – Σάκης Κατσούλης έχει καθαρό προβάδισμα, όμως πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι το βράδυ του τελικού του Survivor.

Ψηφίστε στη μεγάλη δημοσκόπηση του fimes.gr στο twitter και δείτε ποιος προηγείται στον τελικό του Survivor: