2 Μαΐου, 2024

Survivor spoiler: Έξαλλος ο Ατζούν – Άρχισε να ουρλιάζει σε Έλληνες παίκτες!

Survivor spoiler: Έξαλλος ο Ατζούν – Άρχισε να ουρλιάζει σε Έλληνες παίκτες!

Έγινε… Τούρκος ο Ατζούν!

Μπορεί ο Ατζούν να δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι στους παίκτες του Survivor και ιδιαίτερα τους Έλληνες, όμως τις τελευταίες μέρες έχει γίνει έξαλλος και τους έτριξε τα δόντια!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως πριν δύο μέρες ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός επισκέφτηκε την μπλε παραλία και έκανε επίθεση σε Έλληνες παίκτες, ενώ άρχισε να φωνάζει προς συγκεκριμένους αποδέκτες! Τι συνέβη; Τι είναι αυτό που έκανε έξαλλο τον Ατζούν Ιλιτζαλί;

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση στο ελληνικό Survivor φέτος έχει ξεφύγει! Αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις, αρκετοί παίκτες τραυματίες και άλλοι που αρνούνται να παίξουν έχουν βγάλει τον Ατζούν έξω από τα ρούχα του και τον έχουν κάνει στην κυριολεξία Τούρκο.

Survivor spoiler: Έξαλλος ο Ατζούν

Survivor spoiler: Σε έξαλλη κατάσταση ο Ατζούν

Με ποιος παίκτες τα έβαλε ο Ατζούν; Συγκεκριμένα με τους πέντε που δεν αγωνίστηκαν στο προχθεσινό επεισόδιο! Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά, Ελευθερία Ελευθερίου και Αλέξης Παππάς βρέθηκαν στο στόχαστρο του Τούρκου παραγωγού τους οποίους κατηγόρησε για αθέτηση συμφωνίας.

Ο Τούρκος έχει γίνει έξαλλος και πιστεύει με όλο αυτό πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός και πως χάνει νούμερα τηλεθέασης! Το αθλητικό κομμάτι έχει χαθεί τελείως από το φετινό Survivor και αυτό είναι κάτι που τον έχει ενοχλήσει αισθητά. Άλλωστε ο Ατζούν κάθε χρόνο έδινε ιδιαίτερο βάρος στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Survivor spoiler: Απειλεί με ποινές ο Ατζούν

Ποια είναι τα μέτρα που αναμένεται να πάρει ο Ατζούν; Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη φορά που θα υπάρξει “εμπάργκο” από παίκτες σκέφτεται να επιβάλει ποινή “χαμένου επάθλου” ή λιγότερες προμηθειών σε παίκτες που δεν θα αγωνιστούν! Το ενδεχόμενο να διώξει παίκτες δεν υπάρχει στο μυαλό του αν και σενάρια θέλουν τον Ατζούν έτοιμο και για τέτοιο σενάριο εφόσον η κατάσταση βρεθεί στο απροχώρητο!