2 Μαΐου, 2024

Survivor – Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ: Ο Σκωτσέζος Φραγκολιάς που κάνει ήδη το κοινό να παραμιλά

Το Survivor βρίσκεται στον αέρα, εδώ και τέσσερις ημέρες, ωστόσο οι τηλεθεατές έχουν βρει ήδη τους αγαπημένους τους παίκτες. Από την ομάδα των μαχητών ξεχωρίζει ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ για το χιούμορ του και τον τρόπο που παίζει τα αγωνίσματα.

O 28χρονος μετακόμισεστην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης πριν πέντε χρόνια για τα μάτια της συζύγου του, με την οποία διατηρούν εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών event, ενώ ασχολείται και με το μόντελινγκ.

H σύζυγός του, Δήμητρα Βαρώνου, μίλησε μάλιστα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ καθώς της έκανε αφιέρωση και μάλιστα χόρεψε και ζεϊμπέκικο. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι είναι παντρεμένοι εδώ και περίπου 2 χρόνια και, όταν ήταν να φύγει για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, έκλαιγε με τις ώρες. Επίσης, η Δήμητρα ανέφερε ότι στον Ρομπ αρέσουν πολύ τα τηλεοπτικά καθώς μετά τη συμμετοχή του στο Deal, του άρεσε που τον αναγνώριζε ο κόσμος.

Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ – Τα σχόλια στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter τον λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή, τόσο για την ομοιότητα του με τον Κώστα Φραγκολιά όσο και για την χαλαρότητά του στους αγώνες.