29 Απριλίου, 2024

«Στόλισε» τον Αχιλλέα Μπέο o Λάκης Γαβαλάς – «Θέλει να δείξει ότι είναι πολύ άνδρας, αγρότης και γίνεται κατίνα»

«Στόλισε» τον Αχιλλέα Μπέο o Λάκης Γαβαλάς – «Θέλει να δείξει ότι είναι πολύ άνδρας, αγρότης και γίνεται κατίνα»

«Ο πολύς ανδρισμός δεν περνά σήμερα»

Από Ανθή Κουρεντζή

Ξέσπασε ο Λάκης Γαβαλάς όταν ρωτήθηκε για τις απόψεις του Αχιλλέα Μπέου μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και στη Σοφία Ραυτοπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Είναι Δήμαρχος του Βόλου, να μαντρώσει τον Βόλο του. Δεν είναι άρχοντας της Ελλάδος. Σήμερα ούτε ο πολύς ανδρισμός δεν περνάει. Όταν υπερέχει μερικών, γίνεται γελοίος, γίνεται Κατίνα».

«Αυτός θέλει να δείξει ότι είναι πάρα πολύ στρέιτ. Θέλει να δείχνει ότι είναι άνδρας, αγρότης. Όταν κάνουμε κατάχρηση εξουσίας δεν είναι ωραίο πράγμα», πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Αυτός είμαι, δεχθείτε με»: Το σατυρικό βίντεο με τον Αχιλλέα Μπέο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

«Αυτός είμαι, δεχθείτε με» αναφωνεί ο Αχιλλέας Μπέος και το σατυρικό βίντεο του Luben γίνεται viral και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η οικογένεια του δήμαρχου Βόλου.

Προκλητικά αμετανόητος ο Αχιλλέας Μπέος. Επανήλθε το πρωί με νέες δηλώσεις και ουσιαστικά επανέλαβε τα ίδια. Εξαπέλυσε επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη και στα ΜΜΕ για τις διαστάσεις που έδωσαν στο θέμα, ενώ αναφέρθηκε και στο χαστούκι που έριξε σε πολίτη λίγες μέρες πριν από τις εκλογές. Το μόνο που δεν είπε αυτή τη φορά, ήταν η χυδαία λέξη που προκάλεσε σάλο το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Για τον ίδιο το όλο θέμα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει και δεν επιθυμεί να επανέλθει.

«Δεν θα επιβληθείτε εσείς οι λίγοι, γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα αγόρια. Δεν μας μας περάσετε εσείς την άποψή σας. Δέχομαι αυτή την μερίδα των ανθρώπων, είμαι χαρακτήρας ανοιχτός και γουστάρω, έχω πολλούς φίλους, μ’ αρέσει» είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος και συνέχισε:

«Το σωστό θα ήταν να πω πως ο Κασσελάκης δεν είναι πρότυπο και δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου. Και άμα θέλετε να κάνουμε δημοσκόπηση, να δείτε πόσοι είναι υπέρ μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης δήλωσε πως δέχεται και τους πολίτες (!) που δεν ανέχτηκαν ότι χαστούκισε πλημμυροπαθή. Μπορεί να μην τους άρεσε όπως είπε, «επειδή πολλοί είναι συντηρητικοί και να μου στοίχισε στις εκλογές μια μονάδα το χαστούκι. Τους δέχομαι».

Δείτε το video