29 Απριλίου, 2024

Συγκινεί ο Αύγουστος Κορτώ για τον σύζυγό του: «Η ζωή μου λέγεται Τάσος κι αναπνέω ακόμα χάρη στην αγάπη της»

Συγκινεί ο Αύγουστος Κορτώ για τον σύζυγό του: «Η ζωή μου λέγεται Τάσος κι αναπνέω ακόμα χάρη στην αγάπη της»

«Η καρδιά μου συστέλλεται και διαστέλλεται. Πάντα και για πάντα»

Με μια ανάρτησή του στο Instagram ο Αύγουστος Κορτώ συγκίνησε για το σύζυγό του, αναφέροντας πως η ζωή του λέγεται Τάσος και αναπνέει ακόμα χάρη στην αγάπη της.

Η τρυφερή ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ για τον σύντροφο του

Πιο συγκεκριμένα, ο συγγραφέας ανάρτησε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έκανε μια μικρή ανασκόπηση στο παρελθόν, εξυμνώντας τον σύντροφό του, Τάσο.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με τη λεζάντα «Τον Γενάρη που μας έρχεται θα κλείσω τα σαράντα πέντε. Καμιά φορά κολακεύομαι πως δεν μου φαίνεται, κι άλλοτε λέω, σοβαρέψου: ο χρόνος είναι ταπεινό και πολύτιμο παράσημο: σημαίνει πως έζησες.

Στα είκοσι, δεν πίστευα πως θα έφτανα στη μέση ηλικία: καταχρήσεις, κληρονομικότητα, η σκληράδα της ζωής. Στα τριάντα, προσπάθησα να το σκάσω – και πάλι στα τριάντα εννιά.

Ο Αύγουστος Κορτώ εξομολογήθηκε την αγάπη του για τον σύντροφό του
Το όνομά μου είναι λειψό: δεν είμαι ο Πέτρος μόνος του. Η ζωή μου λέγεται αλλιώς, κι αναπνέω ακόμα χάρη στην αγάπη της. Τάσος, Τάσος, Τάσος.

Δυο συλλαβές, η καρδιά μου που συστέλλεται και διαστέλλεται. Πάντα και για πάντα».

 

Ερωτευμένος ο Αύγουστος Κορτώ: Για διακοπές με τον σύζυγό του, Τάσο

Μία σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό του ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αύγουστος Κορτώ.

Ο συγγραφέας και ο Αναστάσιος Σαμουηλιδης ή Τάσος, όπως τον αποκαλεί ο ίδιος, που είναι παντρεμένοι τα τελεύταια χρόνια, φωτογραφήθηκαν σε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο, μαζί με τον σκύλο τους, το οποίο ανάρτησε ο Αύγουστος Κορτώ στο Instagram.

Φορώντας τα μαγιό τους, οι δύο άνδρες ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστοί, την ώρα που απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε κάποια παραλία.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Αύγουστος Κορτώ έγραψε χιουμοριστικά: «Πατέρα, όταν είναι να βγάλουν σέλφι, ειδοποιούν. Κι αν δεν φαίνομαι αρκετά κούκλος;».

Δείτε την ανάρτησή του

 

Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης το ζευγάρι κατάφερε το 2016 να υπογράψει το σύμφωνο για τα ομόφυλα ζευγάρια -από την πρώτη μέρα εφαρμογής του- και όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις που τόσο ο Αύγουστος Κορτώ όσο και ο Αναστάσιος Σαμουιλίδης είχαν κάνει στο Facebook.

«Δώδεκα χρόνια μαζί» είχε γράψει ο συγγραφέας όταν «ανέβασε» στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα μαζί με τον σύντροφό του.

«Και καθώς η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, θα ήθελα να εκφράσω για μια ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη μου σε όλες και όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε διεκδίκηση του δικαιώματος στην οικογένεια χωρίς άλλους όρους πέρα από την ελευθερία και την αγάπη. Είστε και θα είστε η δύναμή μας, οι δικοί μας άνθρωποι, και θα μας βρείτε στο πλευρό σας σε κάθε στιγμή του δικού σας αγώνα για την ευτυχία» ήταν το μήνυμά του προς τους φίλους του.