Σοκαρισμένος ο Γιάννης Μπέζος – Αγωνία για τον ηθοποιό

Σοκαρισμένος ο Γιάννης Μπέζος – Αγωνία για τον ηθοποιό

«Κόκκαλο» όλοι με αυτό που είπε

Άκρως εξομολογητικός είναι τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος πρόσφατα μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε εφ’ όλης της ύλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που αναφέρθηκε και στις οικονομικές του απώλειες, στην αρχή της κουβέντας απαντώντας στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού υποστήριξε πως το θέατρο διαφέρει από την τηλεόραση. Σύμφωνα με τον ίδιο είναι κάτι ξεχωριστό το ένα από το άλλο καθώς έχουν άλλες αποστολές και άλλες προϋποθέσεις.

Τι είναι αυτό που ενοχλεί και σοκάρει τον ηθοποιό

Ο Γιάννης Μπέζος χαρακτηρίζεται από την ευθύτητα και την αμεσότητά του. Λέει πάντα όσα νιώθει χωρίς να σκέφτεσαι βάζοντας φίλτρο και χωρίς να ωραιοποιεί τις καταστάσεις. Ο ίδιος ισχυρίστηκε: «Με ενδιαφέρει πάντα να λέω αυτό που σκέφτομαι χωρίς να φοβάμαι για αυτό. Πάντα έλεγα τη γνώμη μου από μικρό παιδί. Το εκτιμούν όλοι αυτό. Ακόμα κι αυτοί που ενοχλούνται πολλές φορές».

Ανοίγοντας το κεφάλαιο των καταγγελιών στο θέατρο ο Γιάννης Μπέζος τόνισε: «Δεν διαπίστωσα τώρα πως υπάρχει έλλειψη ακεραιότητας στον χώρο μου. Από τότε που βγήκα εγώ αυτά θυμάμαι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα και λυπάμαι που θα το πω αλλά δεν θα αλλάξει κάτι εύκολα. Ο χώρος ο δικός μας είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός, πολύ σκληρός και θα επιμείνω πάλι στα παραδείγματα ότι θα πρέπει, εφόσον είναι έτσι, τουλάχιστον όσοι έχουμε μια διαφορετική ματιά να κρατάμε λίγο ψηλά. Με εκπλήσσουν πολλές φορές και με σοκάρουν αν θέλετε, συμπεριφορές που είναι πολύ ακραίες, οι οποίες τώρα κρίνονται κοινωνικά, νομικά, δικαστικά. Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου αυτά τα θέματα ,αλλά είναι κάτι που υπήρχε και στα χρόνια που βγήκαμε εμείς στα τέλη της δεκαετίας του 70. Πάντα υπήρχαν πολύ έντονα και αυτό που εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η συμπεριφορά».

 926 total views,  2 views today

.