28 Μαΐου, 2024

Σοκάρει ο Αλεξάντερ Ρίμπακ: «Για 11 χρόνια ήμουν εθισμένος στα υπνωτικά! Δεν ήθελα να ζήσω»! (ΕΙΚΟΝΑ)

Τον Αλεξάντερ Ρίμπακ τον θυμόμαστε όλοι από τη Eurovision και το μαγικό του «Fairytale». Χθες, ο τραγουδιστής και συνθέτης έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη που «σόκαρε» τους followers του.

«Ζούσα με ένα μυστικό. Εδώ και 11 χρόνια είμαι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά. Ξεκίνησε ακίνδυνα, αλλά στο τέλος σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή μου. Αυτόν τον Ιανουάριο ξεκίνησα την αποτοξίνωση (με καλή βοήθεια από τους γιατρούς μου) και σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω πάλι ο εαυτός μου» έγραψε στο instagram και συνέχισε:

«Τα προηγούμενα χρόνια τα χάπια με έκαναν αδύναμο και φοβισμένο. Επηρέασε όχι μόνο τον εγκέφαλο μου αλλά και τους μύες και το στομάχι μου. Κατέστρεψε τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους, αλλά κυρίως σχεδόν κατέστρεψε τη θέλησή μου να ζήσω».

Μάλιστα, όπως έγραψε ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν γιατί: «Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που παλεύουν με τα ίδια προβλήματα, οπότε τις επόμενες εβδομάδες θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας και αν κάποιος μπορεί να μάθει από αυτά, θα με κάνει να νιώσω καλύτερα».

Reduce bounce rates