Σασμός: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha από τον γιο της πραγματικής Καλλιόπης

Σασμός: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha από τον γιο της πραγματικής Καλλιόπης

Ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ζητά να σταματήσει ο «Σασμός»

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο «Σασμός», καθώς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η σειρά, η οποία έχει θέμα τον έρωτα και την κρητική βεντέτα, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Ωστόσο, ένας Κρητικός υποστηρίζει πως ήρθε στην Αθήνα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha, ώστε να σταματήσει η μετάδοση της σειράς. Σε συνέντευξή του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Open Weekend», υπογραμμίζει ότι τα πράγματα στην Κρήτη είναι πολύ τεταμένα. Μάλιστα, είναι πολύ εύκολο να τιναχθούν όλα στον αέρα, με κάποιον να πατήσει ξανά την σκανδάλη.

«Έχω έρθει από την Κρήτη για να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα στον Alpha, για το έργο “Σασμός”. Αναφέρεται σε μια μεγάλη βεντέτα από το 1944 μέχρι το 1964, 20 χρόνια υπήρξαν 90 νεκροί. Η μία από αυτές τις δύο οικογένειες, ήταν η οικογένεια η δική μου. Πρέπει να σταματήσει αυτό το έργο γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα στην Κρήτη. Είναι ένα καζάνι που βράζει. Είμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού. Αν βρεθεί κάποιος και πατήσει τη σκανδάλη ο πόλεμος θ’ αρχίσει από την αρχή» δήλωσε.

Επίσης, θέλει να καταθέσει αγωγή για ηθική βλάβη και ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ που θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend».

Η Αλίνα Κωτσοβούλου αποκαλύπτει: Η Θοδώρα θα θελήσει να εκδικηθεί τον Πετρή

«Είναι μια πολύ ωραία συγκυρία στον Σασμό» λέει η Αλίνα Κωτσοβούλου. Η ηθοποιός που υποδύεται την Άννα Αγγελάκη, στην ερωτική σειρά του Alpha, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή, «Super Κατερίνα». Αναφερόμενη στην τηλεοπτική της κόρη, τη Θοδώρα, και τις σχέσεις της με δύο άντρες, τον Πετρή και τον Γιώργη, υπογράμμισε ότι «τον Γιώργη ξέρουμε ως οικογένεια, αυτόν μας έφερε στο σπίτι. Είμαι παραδοσιακή μητέρα. Αυτόν μου έφερε στο σπίτι, αυτόν δέχομαι». Για όλα τα υπόλοιπα, για την σχέση της με τον Πετρή κι όσα συμβαίνουν… «ακόμη εγώ δεν θα μάθω τίποτα. Είμαι αυτή που θα τα μάθει τελευταία και θα τρέχω».

Πάντως, όπως παραδέχεται, «η Θοδώρα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τον μη σασμό. Η Θοδώρα καθυστερεί το σιάξιμο. Θα κυριευτεί από διάφορα δαιμόνια και δεν θα ησυχάσει. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Δεν θα καταφέρει να τιθασεύσει το απωθημένο και τον έρωτά της για τον Πετρή». Όταν ο Πετρής ερωτευτεί μια άλλη κοπέλα… «θα γίνει μεγάλος χαμός. Η Θοδώρα θα τρελαθεί. Θα δείξει έντονα το αρνητικό της πρόσωπο και θα θελήσει να πάρει εκδίκηση».

 

Ωστόσο οι εντάσεις δεν θα λείψουν έως τότε. «Μεγάλη ένταση θα δημιουργήσει το οικόπεδο – φιλέτο που ανήκει στον Πετρή και την οικογένεια Βρουλάκη και θέλει να το αγοράσει ο Γιώργης με την Θοδώρα. Όπως μεγάλη ένταση θα δημιουργηθεί, σε μια άλλη σχέση, με την εγκυμοσύνη της Στέλλας, ανάμεσα στο ζευγάρι Αστέρη – Αργυρώς… Είναι πολύ ισχυρό το σενάριο, οι ιστορίες είναι βγαλμένες από τη ζωή» καταλήγει η Αλίνα Κωτσοβούλου.

 1,724 total views,  2 views today

.