16 Μαΐου, 2024

Σάλος με όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος για τα «αγóρια των “πρωϊνάδıκων”: «Λημνιοί, Γαργάλες και Περήδες έχουν συμπράξει με…» (photo)

«Σε επιστήμη τείνουν να εξελίξουν τη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία τα δημοσιογραφικά σκουπίδια…»

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media για το σκηνικό μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που προβλήθηκε και μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στράφηκε κατά του Νάσου Ηλιόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε τα… αγόρια των πρωινάδικων.

«Λημνιοί, Γαργάλες και Περήδες έχουν συμπράξει με…»

«Σε επιστήμη τείνουν να εξελίξουν τη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης μας, που υπηρετούν τα γνωστά διαπλεκόμενα συμφέροντα, και που εσχάτως έχουν συμπράξει με τα… αγόρια των «πρωινάδικων» και τις ανεπάγγελτες πολιτικές καρικατούρες, τύπου Νάσου Ηλιόπουλου.

Νέο κρούσμα η δήθεν απειλή μου προς τον γνωστό Λημνιό ότι θα τον δείρω μέχρι τη λήξη της θητείας του. Και μάλιστα επικαλούνται και βίντεο, από το οποίο, ωστόσο, σαφώς προκύπτει ότι απευθύνομαι στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα τον προειδοποιώ ότι αν συνεχίσει να ανέχεται και να επιτρέπει τις οχλοκρατικές αντιδράσεις των μειοψηφιών στο τέλος θα φάει και ξύλο από αυτές.

Να το ξεκαθαρίσω. Λημνιοί, Γαργάλες και Περήδες δεν είναι για ξύλο. Για γέλια είναι. Και μάλιστα για χάχανα. Όσο για τη θλιβερή πολιτική φιγούρα, τον Ηλιόπουλο, τον πελάτη του Κασσελάκη, που ζητεί από την κυβέρνηση μέτρα εναντίον μου θα του πω ότι από το είδωλό του, τον Στάλιν, μόνο ανατριχιαστικές αναμνήσεις έχουν μείνει. Σε Δημοκρατία ζούμε, ας το αποδεχθεί όσο κι αν τον ενοχλεί» έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σε επιστήμη τείνουν να εξελίξουν τη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης μας, που…

Δημοσιεύτηκε από Αχιλλέας Μπέος στις Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024

«Χείμαρρος» ο Αχιλλέας Μπέος για ομόφυλα ζευγάρια: «Δε θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό, αρκετά μαζί σας»

«Χείμαρρος» ήταν ο Αχιλλέας Μπέος για άλλη μια φορά, αναφερόμενος στα ομόφυλα ζευγάρια.«Δε θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό, αρκετά μαζί σας» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Ο δήμαρχος Βόλου, πού είπε μπράβο στον Νίκο Οικονομόπουλο για τις δηλώσεις του, δε δίστασε να κάνει μια αιχμηρή δήλωση με αφορμή το επερχόμενο νομοσχέδιο.

Με νέο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Tik Tok κάνει λόγο για… «μία χούφτα δημοσιογράφων που ασχολούνται με Κασσελάκηδες» ενώ τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας είναι άλλα.

Ακόμα, τονίζει ότι «από τη γέννηση του ανθρώπου, η γυναίκα γεννάει το παιδί και τα παιδιά μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα».

«Το τελευταίο διάστημα έχω προβληματιστεί πραγματικά πολύ έντονα. Κι αναρωτιέμαι πραγματικά αν είναι αυτή η πατρίδα μου. Ένα αποκλάδι, μία χούφτα, μία μερίδα δημοσιογράφων μέσα από τα social media, προσπαθούν να πούνε τι; Να πείσουν ποιον; Ασχολούνται εδώ και δύο μήνες με τους Κασσελάκηδες.

Τα προβλήματα της πατρίδας μας είναι άλλα. Άνθρωποι του μόχθου, οικογένειες, έχουν πρόβλημα επιβίωσης κι εσείς εκεί στη Βουλή ασχολείστε με τι; Αυτά είναι τα προβλήματα; Και ξέρετε κάτι; Από τη γέννηση του ανθρώπου, η γυναίκα γεννάει το παιδί και τα παιδιά μεγαλώνουν με πατέρα και μάνα.

Όσο κι αν προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη και να προπαγανδίσετε, δε θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό. Αρκετά μαζί σας. Να τελειώσει αυτή η κωμωδία, αγόρια!» λέει ο Αχιλλέας Μπέος.