23 Ιουλίου, 2024

Σάκης Ρουβάς: Υπάρχει όμως και τρίτος αδερφός! Ούτε η Ζυγούλη δε τον αναγνώρισε!

Καμία σχέση!

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο απόλυτος σταρ και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς! Το ίδιο όμως και ο αδερφός του Απόστολος, ο οποίος είναι ένας κούκλος. Υπάρχει όμως και τρίτος Ρουβάς στην οικογένεια τον οποίο δεν αναγνώρισε ούτε η Κάτια Ζυγούλη!

Πολύς λόγος έχει γίνει για τον σχεδόν δίδυμο αδερφό του πασίγνωστου τραγουδιστή, ο οποίος είναι σαν φωτοτυπία του! Λίγοι είναι ωστόσο αυτοί που γνωρίζουν την ύπαρξη του τρίτου αδερφού της οικογένειας Ρουβά.

Ναι καλά διαβάζεται, ο Σάκης έχει και τρίτο αδερφό που τον λένε Βασίλη! Ο Βασίλης ωστόσο δεν μοιάζει και τόσο στα δύο αδέρφια του.

Δείτε τη φωτογραφία του και θα καταλάβετε το λόγο που ούτε η Κάτια Ζυγούλη δε θα μπορούσε να αναγνωρίσει τη συγγένεια!

ρουβάς αδερφόςβασίλης ρουβάς

Σάκης Ρουβάς: Τρομακτικό! Αυτός είναι ο “δίδυμος” αδερφός του! Είναι σαν αντίγραφο του τραγουδιστή…

Είναι σαν αντίγραφο του Σάκη Ρουβά και είναι άκρως τρομακτικό! Αυτός είναι ο “δίδυμος” αδερφός του τραγουδιστή και δεν τον έχουν δείξει ποτέ οι κάμερες!

Οι δύο άντρες αν και έχουν αρκετά χρόνια διαφορά, μιας και ο Αποστόλης είναι μικρότερος εμφανισιακά μοιάζουν τόσο που θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε ότι είναι δίδυμοι!

Σάκης Ρουβάς: Τρομακτικό! Αυτός είναι ο

Ο Απόστολος είναι ο μικρότερος από τα τρία αδέλφια Ρουβά και μέχρι σήμερα έχει χαράξει τη δική του, ανεξάρτητη επαγγελματική πορεία. Επί χρόνια δούλευε σε διάφορα μαγαζιά στην Κέρκυρα, ενώ από τα περασμένα Χριστούγεννα εργάζεται ως μετρ σε εστιατόριο, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο Μοναστηράκι.

Σάκης Ρουβάς: Τρομακτικό! Αυτός είναι ο

«Αδελφός του Σάκη; Πώς το καταλάβατε;» απαντά -πάντα με την ίδια συστολή- κάθε φορά που κάποιος θαμώνας τον αναγνωρίζει. Βέβαια, ο ίδιος ο Απόστολος Ρουβάς προτιμά σαφώς να περνά απαρατήρητος, θεωρώντας ότι τα συγγενικά του πρόσωπα, όποια και αν είναι αυτά, δεν έχουν καμία θέση στη δουλειά του.

Σάκης Ρουβάς: Τρομακτικό! Αυτός είναι ο

Αντίθετα από τον αδελφό του, ο οποίος εγκατέλειψε νωρίς την Κέρκυρα, ο Απόστολος Ρουβάς αποφάσισε να ζήσει στη γενέτειρά του καθώς του άρεσε να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του και τους παιδικούς του φίλους. Ακολουθώντας δε το παράδειγμα του Σάκη, από μικρός άρχισε να ασχολείται με τα σπορ, χτίζοντας σταδιακά το καλογυμνασμένο του κορμί.

Σάκης Ρουβάς: Τρομακτικό! Αυτός είναι ο

Ύστερα από την απλή γυμναστική ακολούθησαν οι πολεμικές τέχνες, το kick boxing και το καράτε, αθλήματα στα οποία o Απόστολος Ρουβάς ξεχώρισε για την τεχνική και την πειθαρχία του.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά λατρεύει είναι ο χορός, μια τέχνη που παραμένει το μεγάλο πάθος του ακόμη και σήμερα. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του δειλά με κάποια μαθήματα στην Κέρκυρα, συνέχισε όμως πιο εντατικά στην Αθήνα και αφού δοκίμασε διάφορα είδη, κατέληξε σ’ αυτό που του ταιριάζει περισσότερο, τους λάτιν χορούς.

Σάκης Ρουβάς: Τρομακτικό! Αυτός είναι ο

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα αυθεντικό ταλέντο, έναν χορευτή ο οποίος θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα. Ο ίδιος, όμως, φαίνεται ότι μένει διακριτικά στην άκρη, αφήνοντας τον χώρο του θεάματος στον σταρ αδελφό του, τον οποίο υπεραγαπά. Αντίθετα απ’ ό,τι θα επιθυμούσαν οι κακεντρεχείς και συνωμοσιολόγοι, ο Σάκης και ο Απόστολος έχουν από παιδιά μια εξαιρετική σχέση.

Σάκης Ρουβάς: Τρομακτικό! Αυτός είναι ο

Reduce bounce rates