30 Απριλίου, 2024

Ράκος ο Μάνος Δασκαλάκης: Γιατί απολύθηκε από τη δουλειά του. Τα σφραγισμένα φάρμακα

Ράκος ο Μάνος Δασκαλάκης: Γιατί απολύθηκε από τη δουλειά του. Τα σφραγισμένα φάρμακα

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως στη δημοσιότητα σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς ο πατέρας τους, Μάνος Δασκαλάκης, φέρεται να έχει απολυθεί από τη δουλειά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μάνος Δασκαλάκης τα τελευταία δυόμιση χρόνια εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία.

Όταν χώρισε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε μετάθεση για την Αθήνα και εργαζόταν στην ίδια εταιρεία αλλά σε διαφορετικό πόστο.

Όταν άρχισαν να βγαίνουν στο φως τα στοιχεία της υπόθεσης οι εργοδότες του Μάνου τον έθεσαν σε καθεστώς παύσης, ενώ του είχαν πει πως όλα θα κριθούν από τις εξελίξεις.

Ωστόσο, σήμερα έγινε γνωστό πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχασε τη δουλειά του και τελικά απολύθηκε.

Όταν είχε συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την αποκάλυψη ότι θανατηφόρα δόση κεταμίνης χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα, υπήρχαν υποψίες πως ίσως ο Μάνος Δασκαλάκης σχετίζεται με τη χορήγηση της ουσίας, μέσω της δουλειάς του.

Τότε ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν είχε καμία πρόσβαση σε τέτοιου είδους ουσίες μέσω της μεταφορικής, και δε θα μπορούσε να γνωρίζει τι μετέφερε η εταιρεία στην οποία δούλευε.

Κάτι τέτοιο βέβαια επιβεβαιώνεται και από τους ιθύνοντες της συγκεκριμένης εταιρείας καθώς είχαν πει πως τα κουτιά με τα φάρμακα έφταναν σφραγισμένα στον προορισμό τους.