2 Μαΐου, 2024

Ένωση Άθεων: «Φανερός δείπνος» τη Μεγάλη Παρασκευή. Σκανδαλίστηκε το Εκκλησία Online, μήνυση

Ένωση Άθεων: «Φανερός δείπνος» τη Μεγάλη Παρασκευή. Σκανδαλίστηκε το Εκκλησία Online, μήνυση

Γιατί σκανδαλίστηκε το Εκκλησία Online με ανακοίνωση της Ένωσης Άθεων και απειλεί με μηνύσεις;

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Να μπει ένα ΤΕΛΟΣ επιτέλους στα φαινόμενα ρατσισμού σε βάρος των Χριστιανών- Κατάπτυστη η ανακοίνωση της εκδήλωσης που παίζει σε όλα τα site και σκανδαλίζει.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη διοργάνωση οποιουδήποτε event για οποιονδήποτε λόγο. Το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο.

Στη περίπτωση της ένωσης Άθεων όμως έχουμε επίθεση σε βάρος των χριστιανών και απόπειρα πρόκλησης κοινωνικής αναταραχής και διχασμού μέσα στις ημέρες του Πάσχα!

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ

«Είναι καιρός ανοιξιάτικων διακοπών και σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας.

Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της
νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική!΄΄

Με λίγα λόγια αποκαλόύν μικρόνοες τους Ορθοδόξους που θέλουν να ζήσουν ένα όμορφο κατανυκτικό Πάσχα.

Τι αναφέρει ο Αντιρατσιστικός Νόμος

  1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.