Πέτρος Φιλιππίδης: Σε αυτή τη σειρά συμμετέχει ο γιος του Δημήτρης

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε αυτή τη σειρά συμμετέχει ο γιος του Δημήτρης

Ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχει πλέον μεγαλώσει και μάλιστα έχει γίνει ηθοποιός, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, ωστόσο αυτό που λίγοι γνώριζαν είναι πως συμμετέχει στην νέα επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Τα Καλύτερα μας Χρόνια.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ο οποίος μάλιστα μοιάζει πολύ στον πατέρα του, ενσαρκώνει τον ρόλο του Αλέξανδρου, του φίλου της Μάρθας. «Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει.

Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες», είχε πει πρόσφατα ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνέντευξή του. Ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε τον Τάσο Χαλκιά να παίρνει τη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη στο σήριαλ.

Πέτρος Φιλιππίδης γιος

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν είμαι καλά… Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή» – Τα πρώτα λόγια του ηθοποιού

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, κάτι που φάνηκε και στη ΓΑΔΑ αλλά και στις πρώτες του ώρες στη φυλακή Τριπόλεως. Παράλληλα, διαβάστε την ανατριχιαστική καταγγελία που «τελείωσε» τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον έστειλε στη φυλακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, όπως μετέφεραν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του, δεν θέλει να μιλήσει με κάποιον, ενώ, όταν τον ρώτησαν αν είναι καλά, ο κατηγορούμενος ηθοποιός φέρεται να απάντησε: «Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για τις επόμενες 5-7 ημέρες θα μείνει σε καραντίνα σε ειδικό θάλαμο και μετά θα μεταφερθεί κατά πάσα πιθανότητα στον τρίτο θάλαμο των φυλακών, όπου βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο ιερέας που είχε βιάσει μια 12χρονη, ο καθηγητής μουσικής και ο «δράκος» του Αμαρουσίου.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σκληρός και επικίνδυνος για νέα αδικήματα – «Καταπέλτης» το σκεπτικό της προφυλάκισης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με χειροπέδες οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης μετά την προφυλάκισή του για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμών σε βάρος συναδέλφων του.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ανακρίτρια και εισαγγελέας έδειξαν τον δρόμο για τη φυλακή στον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς ο ίδιος κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Στο σκεπτικό της προφυλάκισης, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται λόγος για ιδιαίτερη σκληρότητα από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά την τέλεση των πράξεων καθώς και για μακρά περίοδος της δράσης του και πιο συγκεκριμένα από το 2008 έως τουλάχιστον το 2014.

Σε αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με το σκεπτικό της προφυλάκισης, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να εκμεταλλευόταν τη θέση του σκηνοθέτη – θιασάρχη και να ασκούσε εξουσία αλλά και να προχωρούσε στις πράξεις αυτές σε βάρος των συναδέλφων του.

Στο σκεπτικό για την προφυλάκισή του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, διατυπώθηκε η κρίση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, αν αφεθεί ελεύθερος, θα μπορούσε να επανέλθει στον καλλιτεχνικό χώρο και να επαναλάβει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Επιβαρυντικό στοιχείο για τον κατηγορούμενο ήταν και η ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξε κατά της διάρκεια τέλεσης των πράξεων του αφού φέρεται να μην πτοήθηκε από την αντίσταση των γυναικών και φέρεται να συνέχισε απτόητος την επίθεση σε βάρος τους.

Πάντως, ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνήθηκε τις κατηγορίες και, σύμφωνα με τα στοιχεία, τα πρώτα λόγια που είπε στο άκουσμα της προφυλάκισής του ήταν: «Δεν το , δεν είναι δυνατόν αυτό που κάνετε».

 2,498 total views,  2 views today