20 Απριλίου, 2024

Τα 7 ριάλιτι που θα απασχολήσουν τους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη νέα σεζόν

Τα 7 ριάλιτι που θα απασχολήσουν τους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη νέα σεζόν

Στη μάχη του ριάλιτι!

Τα ελληνικά ριάλιτι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τη νέα σεζόν και αναμένεται να δούμε προγράμματα τα οποία θα προκαλέσουν εντύπωση, γέλιο, ίσως και οργισμένες αντιδράσεις αφού τα social media είναι αυτά που σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα.

Όλα τα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης “ρίχνονται” στη μάχη του ριάλιτι και φέτος θα τα έχουμε όλα! Μαγειρική, έρωτες, μόδα, βουκολικές καταστάσεις αλλά και προσωπικές ιστορίες.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, γιατί τα ελληνικά ριάλιτι που θα μας απασχολήσουν θα είναι πολλά.

  • Game of Chefs – ANT1

Πρόκειται για ένα νέο ριάλιτι που θα κάνει την εμφάνιση του στην ελληνική τηλεόραση και θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με το “The Voice”, αφού οι τρεις κριτές – Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς – θα δοκιμάζουν τα πιάτα στα “τυφλά” και έπειτα θα αναλάβει ο καθένας την ομάδα των “επίλεκτων” και γίνει “μάχη” στις κουζίνες έτσι ώστε να κερδίσει ο καλύτερος.

https://www.instagram.com/p/CRl8cumK4b6

  • GNTM – STAR

Αγόρια και κορίτσια θα εμφανιστούν στην πασαρέλα του GNTM για να κριθούν από τους τέσσερις κριτές – Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός – και έχουμε να δούμε πολλές fashion περιπέτειες.

Τα μοντέλα αναμένεται να κάνουν πολλά πράγματα έτσι ώστε να αποδείξουν πως μπορούν να βρεθούν στην κορυφή ενώ ο Γιώργος Καράβας μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους θα βρίσκεται στο πλευρό τους, έτσι ώστε να τα καθοδηγεί.

Προς το παρόν γίνονται γυρίσματα και έχουν γίνει οι πρώτες αποχωρήσεις από το μεγάλο σπίτι.

 

  • Bachelor – ALPHA

To ριάλιτι το οποίο κατάφερε να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις καθώς πολλοί μιλούσαν με αρνητικά σχόλια για το γεγονός πως 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άνδρα, επιστρέφει. Το Bachelor 2 αναμένεται να απασχολήσει για μια ακόμη σεζόν και οι φήμες που κυκλοφορούν, θέλουν τον Αλέξη Παππά να αναλαμβάνει τον ρόλο που θα προσπαθήσει να βρει τον έρωτα της ζωής του. 21 κορίτσια θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την καρδιά του και αναμένεται να δούμε πολλά.

https://www.instagram.com/p/CQ-hqvFF83J

https://www.instagram.com/p/CR4EcbHnd_b

  • Big Brother – ΣΚΑΙ

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του Big Brother την περσινή σεζόν και φέτος το ριάλιτι εγκλεισμού αναμένεται να απασχολήσει για μια ακόμη φορά αφού οι προσωπικότητες που έχουν επιλεχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένας και ένας.

Το Big Brother είναι ένα ριάλιτι το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην αρχή του καθώς είχε συμβεί ένα περιστατικό το οποίο έφερε τριγμούς στο κανάλι του Φαλήρου, αλλά αφού διευθετήθηκε, ο κόσμος συνέχιζε να το παρακολουθεί και να σχολιάζει ασταμάτητα στα social media.

https://www.instagram.com/p/CNGCVMagi2w

  • Top Chef – ΣΚΑΙ

Ένα ριάλιτι του παρελθόντος θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, και το Top Chef θα είναι ένα ακόμη ριάλιτι μαγειρικής το οποίο θα απασχολήσει αφού επαγγελματίες μάγειρες θα προσπαθήσουν να πείσουν τους κριτές πως αξίζουν να έχουν μια κύρια θέση σε μεγάλες κουζίνες. Μην ξεχνάμε πως είναι ένα ριάλιτι μέσα από το οποίο γνωρίσαμε τον Πάνο Ιωαννίδη.

  • Glam Wars – OPEN

Ένα νέο ριάλιτι ομορφιάς αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και το Glam Wars όπου θα δούμε ειδικούς ομορφιάς να προσπαθούν να φέρουν εις πέρας ένα concept το οποίο θα δίνεται από την παρουσιάστρια – η οποία φημολογείται πως θα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο .

  • Φάρμα 2 – ANT1

Η Φάρμα αναμένεται να επιστρέψει μέσω της συχνότητας του ANT1, για μια ακόμη χρονιά. Η φόρμα για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν είναι ανοιχτή ενώ στον αέρα έχει βγει το trailer το οποίο καλεί τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα ξεκινήσει το ριάλιτι αλλά σίγουρα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/CROzfuVKOsp

Ποια ριάλιτι φημολογούνται πως θα επιστρέψουν στο δεύτερο μισό της σεζόν

Το Survivor και το MasterChef είναι δυο προγράμματα τα οποία κατάφεραν να απασχολήσουν πολύ την προηγούμενη σεζόν και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές ανακοινώσεις που αφορούν στις συμμετοχές όσων θέλουν να βρεθούν στα προγράμματα.

Τα δυο ριάλιτι αναμένεται να προβληθούν από τα δεύτερα μισά της σεζόν και ήδη προετοιμάζονται οι παραγωγές για όλα όσα θέλουν να δείξουν στον κόσμο.