28 Μαρτίου, 2024

Ώρες αγωνίας! Εκτάκτως στα επείγοντα ο Λευτέρης Πανταζής!

Ώρες αγωνίας!

Εκτάκτως στα επείγοντα ο Λευτέρης Πανταζής!

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε στο Τμήμα Επειγόντων του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας μετά από ατύχημα που είχε ύστερα από πτώση!

Πιο συγκεκριμένα ο δημοφιλής ερμηνευτής έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του και με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ο ίδιος εμπιστεύτηκε ένα δημόσιο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και την παρακολούθησή του.

Μάλιστα όπως αναφέρει PiraeusPress συνεχάρη και προσωπικά τον Διοικητή Τάσο Μύτογλου για την οργάνωση και την αντιμετώπιση των ασθενών.

Εκτάκτως στα επείγοντα ο Λευτέρης Πανταζής!

“Λύγισε” ο Λευτέρης Πανταζής: “Δεν κατάφερα ποτέ να γνωρίσω…”

Λευτέρης Πανταζής: Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα από συνέντευξη του μίλησε για τις άγνωστες στιγμές στη ζωή του μέχρι τώρα αλλά και για την πορεία του μέχρι στιγμής. Επίσης δείτε την 15χρονη Βίκυ Καγιά να βρίσκεται με τον γνωστό τραγουδιστή σε βίντεοκλιπ.

Συγκεκριμένα ο λατρεμένος και γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής “άνοιξε” την καρδιά του στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Direct” στον Alpha.

Λευτέρης Πανταζής: Η σχέση του με τον Νότη Σφακιανάκη

Ειδικότερα καλεσμένος στην εκπομπή «Direct» βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Άντζελα Δημητρίου, τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη και τα ναρκωτικά στον χώρο της νύχτας.

«Ο κάθε άνθρωπος μεγαλώνει στην οικογένειά του, διαφορετικά. Από αυτά που παίρνει, από αυτά που μαθαίνει, δεν ξέρεις τι έχει δει και τι παιδικά τραύματα έχει. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης με δυνατά τραγούδια. ‘Eτυχε να ξεκινήσει κοντά μου, δεν ξέρω αν το ξέρεις, στο Διογένης Παλλάς. Εκεί ξεκίνησε πρώτη φορά, έλεγε ένα τραγούδι, το “Πρώτη φορά γιορτάζω” τον βοήθησα, τον αγαπώ. Αυτός ο τραγουδιστής, που έχει κάνει τεράστια καριέρα, είναι ένας μοναχικός καβαλάρης. Έτσι θα τον κρίνω. Έχει τα δικά του πιστεύω και τη δική του δικαιοσύνη στο μυαλό του. Αυτά που λέει και κάνει. Εγώ τον δέχομαι σαν καλλιτέχνη.

Σαν άνθρωπος, αν δεν μου αρέσει δε θα κάνω παρέα. Αν μου αρέσουν μπορεί να κάνουμε και παρέα. Να κάνω και διάλογο. Σαν καλλιτέχνης είναι από τους καλύτερους. Έχει πολύ καλό ρεπερτόριο» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ σε εκείνο το σημείο ο Tάκης Χατζής τον ρώτησε αν η νύχτα έχει ναρκωτικά, με τον Λευτέρη Πανταζή ν’ απαντά: «Η μέρα δεν έχει; Παντού υπάρχουν. Και στον δικό μας χώρο υπάρχουν», ενώ είπε πως για παλιούς τραγουδιστές έδινε λεφτά για να ζήσουν ή να τους κηδέψουν».

Οι σχέσεις του με τους γονείς του

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του και την οικογένεια του. «Εγώ μόνος μου ξεκίνησα και τραγούδια έπαιρνα από τον κανέναν. Τραγούδια έπαιρνα από έναν στο συνεργείο που είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και έβαζα εγώ τη μουσική. Μου έδωσε την αλήθεια του και αυτή η αλήθεια έπιασε πολύ κόσμο. Έχω το κασελάκι και το κοιτάω κάθε μέρα, στο ορκίζομαι. Θα ήθελα να έχω τους γονείς μου κοντά μου να χαρούν και αυτοί μαζί μου. Εγώ δε γνώρισα τη μητέρα που με γέννησε. Η μητριά μου, όμως, ήταν δυο φορές μάνα. Ο μπαμπάς μου έφυγε στα 19 μου, μου έδωσε την ευχή του».

Τέλος, ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε και στα δικά του προσωπικά πάθη. «Εγώ δεν είμαι άγιος, είμαι άνθρωπος, όμως δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά, αγαπάω τις γυναίκες και το τραγούδι, ας πεθάνω από αυτά» κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε: