Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης της ασύλληπτης δολοφονίας με τη βαλλίστρα – Αποκαλυπτικό βίντεο με το φρικτό έγκλημα

Kyle Clifford

Συνελήφθη ο δράστης της τριπλής δολοφονίας που έχει συγκλονίσει τη Βρετανία

Συνελήφθη ο δράστης της τριπλής δολοφονίας που έχει συγκλονίσει τη Βρετανία. Μετά από ανθρωποκυνηγητό, ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ εντοπίστηκε σε νεκροταφείο στην περιοχή Hilly Fields του Ένφιλντ, στο βόρειο Λονδίνο.

Ο Κλίφορντ κατηγορείται ότι σκότωσε με μια βαλλίστρα την οικογένεια δημοσιογράφου του BBC και συγκεκριμένα τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του, όπου η μία ήταν πρώην σύντροφος του.

Ο δολοφόνος φαίνεται να κουβαλά ένα μεγάλο αντικείμενο, τη βαλλίστρα, όπως τονίζει η Daily Mail, τυλιγμένο μέσα σε ένα λευκό σεντόνι, και αποχωρεί ψύχραιμος από την περιοχή, παίρνοντάς το αυτοκίνητό του.

 

Τις είχε δέσει πριν τις σκοτώσει με βαλλίστρα

Η 61χρονη Carol Hunt και οι δύο κόρες της, η 25χρονη Louise Hunt και 28χρονη Hannah Hunt, βρέθηκαν δολοφονημένες από βαλλίστρα στο σπίτι τους, στο Bushey, στο Hertfordshire, το βράδυ της Τρίτης (09.07.2024).  Φαίνεται μάλιστα πως ο Clifford τις είχε δέσει, πριν τις εκτελέσει με βαλλίστρα.

Τις άτυχες γυναίκες εντόπισε ο John Hunt, ο σχολιαστής αγώνων ιππασίας στο BBC 5 όταν επέστρεψε σπίτι του και ειδοποίησε τις Αρχές. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο 26χρονος Kyle Clifford, ο βασικός ύποπτος της τριπλής δολοφονίας είναι πρώην σύντροφος της 25χρονης κόρης του παρουσιαστή του BBC, Louise, μέχρι και την περασμένη εβδομάδα.

Ο Clifford, από το Enfield του βόρειου Λονδίνου, εργαζόταν ως φύλακας. Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που το ζευγάρι είχε χωρίσει, όμως γείτονες ανέφεραν στα μέσα ενημέρωσης ότι η κοπέλα έδειχνε συντετριμμένη τις τελευταίες ημέρες.

https://twitter.com/HertsPolice/status/1810977242068951295

Βρήκαν τις τρεις γυναίκες – ηλικίας 25, 28 και 61 ετών – με σοβαρά τραύματα και πέθαναν λίγη ώρα αργότερα στον τόπο του εγκλήματος.

Ο κ. Hunt εργάζεται για το Sky Sports Racing και το BBC 5 Live.

 

Exit mobile version