23 Ιουλίου, 2024

Μετά τη μάχη με τον καρκίνο, ο Δάκης κάνει comeback με την επανεκτέλεση της επιτυχίας των ’50s «Σήμερα»

Ο Δάκης επέστρεψε στο στούντιο μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος πριν από περίπου έναν χρόνο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, μετά την αποκάλυψη της «Espresso» ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο, επανέρχεται δισκογραφικά με ένα τραγούδι… ρετρό.

Πρόκειται για μια παλιά επιτυχία του Γιάννη Βέλλα, που είχε πρωτοτραγουδήσει στα μέσα της δεκαετίας του ’50 η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου Σμαρούλα Γιούλη. Ο ίδιος, ευδιάθετος και γεμάτος χαρά για τη νέα αυτή ηχογράφηση, μίλησε γι’ αυτό στην «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα, αποκαλύπτοντας και τα επόμενα σχέδιά του.

«Είναι γεγονός ότι ξαναμπήκα στο στούντιο για να ηχογραφήσω το σπουδαίο τραγούδι “Σήμερα”. Πριν από αυτό είχα ηχογραφήσει το τραγούδι “Κάπου κάπου” και με είχε αναζωογονήσει όλο αυτό. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Τα δύσκολα πέρασαν και είμαι πιο καλά από ποτέ» είπε γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Δάκης.

Ο ίδιος μάλιστα δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να τραγουδάει σε συναυλίες που τον καλούν. «Στις 8 Ιουλίου θα εμφανιστώ στη Θεσσαλονίκη στον Μύλο, αλλά και κάθε Τετάρτη εμφανίζομαι σε έναν πολύ όμορφο χώρο στο Μαρούσι. Εγώ ζω για το τραγούδι. Χωρίς αυτό δεν είμαι απολύτως τίποτα» πρόσθεσε στη συνέχεια της επικοινωνίας μας, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως, ενώ η δισκογραφία έχει πεθάνει, το YouTube του δίνει δύναμη, μια και ηχογραφεί στο δικό του κανάλι. «Μπαίνουν χιλιάδες κόσμου και ακούνε τις επανεκτελέσεις που κάνω. Αυτό για μένα είναι ζωή» σημείωσε με χαρά.

Reduce bounce rates