19 Μαρτίου, 2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: «Θα κάνουμε παιδί στην τουαλέτα του αεροπλάνου»- Κάγκελο η Καινούργιου [video]

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: «Θα κάνουμε παιδί στην τουαλέτα του αεροπλάνου»- Κάγκελο η Καινούργιου

Τι δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση για τα σχέδιά τους να κάνουν παιδί;

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina», λίγες ημέρες πριν αναχωρήσουν για το παιχνίδι όπου θα συμμετάσχουν.

Συγκεκριμένα ο θεατρικός παραγωγός και η Ιλάειρα Ζήση θα είναι ένα από τα ζευγάρια που θα δούμε να διαγωνίζονται στο Asia Express.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η αποκαλυπτική δήλωση που άφησε άφωνη την Κατερίνα Καινούργιου

Oι δυο τους λίγο πριν αναχωρήσουν μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής και δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί. Η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε πως στην αρχή, ο σύντροφός της ήταν αυτός που ήθελε πολύ να αποκτήσουν παιδί, ενώ τώρα θέλει κι εκείνη.

Στην συνέχεια αστειευόμενος ο θεατρικός παραγωγός δήλωσε: «Με το που τελειώσουμε από το παιχνίδι. Να σας δώσω και ένα αποκλειστικό στο αεροπλάνο που θα γυρνάμε, στην τουαλέτα μέσα», με την Κατερίνα Καινούργιου να μένει άφωνη.

Τέλος, να πούμε αναφορικά με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε:

«Είναι αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί είναι αυτό που θα είναι τελευταίο στην κούρσα. Είσαι μόνος σου. Η διαμονή είναι δύσκολη γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες θα πρέπει να φιλοξενηθείς, να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει αλλιώς…. στρωματσάδα».

Δείτε το βίντεο: