2 Μαΐου, 2024

Μάνος Ιωάννου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Άνθρωπος είναι, δεν μπορεί να βγει κι αυτός λίγο;» (video)

«Αν βρισκόμασταν στη δουλειά, εννοείται πως θα ήθελα να δουλέψω μαζί του»

Από Εύη Κουρίδου

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη ρωτήθηκε ο Μάνος Ιωάννου από δημοσιογράφο του Open, μετά την αποφυλάκιση και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Ο Μάνος Ιωάννου ανέφερε ότι είναι φυσιολογικό που είδαμε τον Πέτρο Φιλιππίδη σε δημόσια έξοδο ενώ θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί μαζί του. Την ίδια ώρα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με στενοχωρεί και με τρομάζει η επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη» (video)

«Άνθρωπος είναι, τι να σχολιάσω εγώ σε αυτό; Πρέπει να είναι σπίτι του, δεν μπορεί να βγει κι αυτός λίγο; Δεν έχω καταλάβει. Δεν προσπαθεί να επανενταχθεί, ενταγμένος είναι. Είναι κάτι το φυσιολογικό αυτό.

Έχω συνεργαστεί μαζί του και δε με έχει επηρεάσει σε κάτι. Έχω συνεργαστεί πάρα πολύ καλά. Αν βρισκόμασταν στη δουλειά, εννοείται πως θα ήθελα να δουλέψω μαζί του», είπε ο Μάνος Ιωάννου.

Εύη Δαέλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Να βρει τον δρόμο του να γιατρευτεί – Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του»

Την Εύη Δαέλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου, σε βραδινή της έξοδο, όπου και τοποθετήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η νεαρή ηθοποιός εξήγησε πως πρέπει να βρει τον δρόμο του να γιατρευτεί και τόνισε πως δεν θα συνεργαζόταν μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύη Δαέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Δεν με αφορά αυτός ο άνθρωπος. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αν υποθέσουμε ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος πνευματικά και ψυχικά δεν είναι καλά, δεν θεωρώ ότι είναι καλό ούτε να πέφτουν οι κάμερες από πάνω του ούτε θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι θέμα συζήτησης γενικότερα». Παράλληλα, δείτε την πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού μετά την καταδίκη του.

Εύη Δαέλη και Πέτρος Φιλιππίδης

«Να βρει τον δρόμο του να γιατρευτεί, δεν ξέρω… Να μπει σε μια διαδικασία να φτιάξει τον εαυτό του, ίσως με την οικογένεια του, δεν ξέρω, αλλά είναι ένα θέμα το οποίο εμένα προσωπικά δεν με αφορά. Εγώ δεν είχα συνεργαστεί μαζί του, είχα ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν πέρασαν καλά».

«Το έχω δει και γω, έχω δει άσχημες συμπεριφορές που συνέβαιναν σε άλλους ανθρώπους και νομίζω πως γι’ αυτό έφτασε σε αυτό το σημείο. Αυτό ήταν κλασικό, όλοι στον χώρο το ξέραμε, δεν είναι κάτι καινούργιο»συμπλήρωσε, επίσης, η Εύη Δαέλη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.