3 Μαΐου, 2024

«Λύγισε» ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ο Πάνος Νάτσης ήταν σαν παιδί μου, δεν μπορώ…»

«Όταν γυρίζανε τις Σέρρες, μιλούσαμε κάθε βράδυ στο τηλέφωνο και του έλεγα “να προσέχεις”»

«Ο Πάνος Νάτσης ήταν σαν παιδί μου» ανέφερε ο Θοδωρής Κατσαφάδος και «λύγισε» στην εκπομπή «Στούντιο 4». Παράλληλα, δείτε τι εξομολογήθηκε για το θάνατο του αδερφού του.

«Πάντα θα με στενοχωρεί η απώλεια του Πάνου, αλλά τώρα μπορώ να το δω πιο εύκολα. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Οι Σέρρες προβλήθηκαν τον Απρίλιο του ’22. Όσες φορές το βλέπω, λέω “α ρε Πάνο”», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω πάρει λίγο τις αποστάσεις μου και βλέπω άλλα πράγματα. Με τον καιρό άρχισα να κοιτάω εμένα, αν μου αρέσει. Παρακολουθώ την ιστορία και κάθε φορά βλέπω κάτι διαφορετικό. Πια χαίρομαι που βλέπω τον Πάνο και λέω “τι καλός που είσαι”. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο».

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος από τη μεριά του είπε: «Καμαρώνω τις δουλειές της κόρης μου, είναι πολύ ωραία στιγμή του Γιώργου Καπουτζίδη, τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Ο Πάνος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και παιδί. Αγαπηθήκαμε στην πρώτη μας δουλειά, γίναμε φίλοι. Όταν γυρίζανε τις Σέρρες, μιλούσαμε κάθε βράδυ στο τηλέφωνο και του έλεγα “να προσέχεις”».

Τέλος, πρόσθεσε: «Είχε κάποιες ανασφάλειες και μου έλεγε “δεν ήμουν καλός”. Αλλά είχαμε και τα τηλεφωνήματα με τον Πάνο που μου έλεγε “μη σε νοιάζει ρε”. Εγώ δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τη σειρά και να αποστασιοποιηθώ. Η σκέψη μου ταξιδεύει, ήταν σαν παιδί μου. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω».

Συγκινεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο: «Τον κοιτάζω και λέω τι να σκέφτεται τώρα για το αδελφάκι του που χάθηκε έτσι» (video)

Στον συμπρωταγωνιστή του στο θέατρο, Νίκο Πολυδερόπουλο, αναφέρθηκε ο Θοδωρής Κατσαφάδος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει. «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, ήμασταν μία φτωχή οικογένεια με 12 παιδιά. Εγώ είμαι το νούμερο 12. “Έχασα” τον μικρό μου αδελφό από χειροβομβίδα. Μετά το δυστύχημα σταμάτησα να μιλάω για τρία χρόνια, είχα ένοχες και τύψεις για τον θάνατο του αδελφού μου, γιατί εγώ βρήκα τη χειροβομβίδα και του την έδωσα χωρίς να ξέρω τι ήταν. Γεννήθηκα με δίδυμη αδελφή με διάφορα 12 ωρών, εκείνη “έφυγε” 6 μηνών από αφυδάτωση», εξομολογήθηκε.

«Έπαρση δεν είχα ποτέ, γιατί οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στη ζωή μου, μου δημιούργησαν μία γείωση. Στην παράσταση τώρα συνεργάζομαι με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, έχασε το αδελφάκι του, 28 χρονών παιδί… Και όπως κάθομαι δίπλα του, λέω, αυτό το παιδί τι να σκέφτεται τώρα για το αδελφάκι του, που χάθηκε έτσι;», αποκάλυψε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.