26 Απριλίου, 2024

Λύγισε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής: «Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ»

Λύγισε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής: «Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ»

Η συγκίνηση των παικτών του «Survivor 4» στα μηνύματα των συγγενών τους, έκανε την Ιωάννα Μαλέσκου να «λυγίζει» στον αέρα του «Love it»

Δάκρυα και συγκίνηση είχε το επεισόδιο της Μ. Τετάρτης, καθώς οι παίκτες που βρίσκονται στο «Survivor 4» θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα μακριά από τις οικογένειές τους. Στον στίβο μάχης επικράτησαν, αυτή την εβδομάδα, οι Μπλε, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν ηχητικά μηνύματα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σχεδόν όλοι οι παίκτες ξέσπασαν σε δάκρυα στο άκουσμα ότι ίσως ακούσουν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από τόσους μήνες που βρίσκονται μακριά τους. «Εχουμε χάσει Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και τώρα Πάσχα. Είναι στιγμές που είσαι μαζί με την οικογένειά σου. Είναι ότι πιο ωραίο. Εδώ οικογένεια μας είναι τα παιδιά, είστε εσείς, αλλά είναι και αυτά τα άτομα που έχουμε αφήσει πίσω και μας λείπουν τόσο πολύ. Κάθε χρόνο είναι δίπλα μου, ζούμε τις στιγμές αυτές μαζί και φέτος δεν τις ζω και μου έχουν λείψει πολύ όπως νομίζω σε όλους» ανέφερε συγκινημένος ο Κόρο.

Τα δάκρυά του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ούτε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως καταλαβαίνει τι νιώθουν, αφού λόγω δουλειάς έχει αναγκαστεί πολλές φορές τέτοιες μέρες να βρεθεί μακριά από τη δική του οικογένεια και τα παιδιά του.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Love it», με την Ιωάννα Μαλέσκου να μην κρύβει τη συγκίνησή της. «Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ παιδιά. Εγώ τώρα είμαι στα πικ μου. Μπαινοβγαίνει η Μαρία Παππά με το μακιγιάζ. Αν το αφήσω να φύγει… Τα παιδιά περνάνε από πολλά στάδια και όταν ξαναφέρνουν στο μυαλό τους αυτά που έχουν βιώσει, τους ανθρώπους που είναι έξω, λυγίζεις. Ειδικά αυτές τις μέρες, δένεσαι παραπάνω. Στοιχεία του χαρακτήρα και της ζωής σου, τα βλέπεις σε αυτούς τους ανθρώπους. Εκεί μετά, κάνεις ένα μπαμ και γίνεσαι ράκος» υπογράμμισε συγκινημένη η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.