29 Μαρτίου, 2024

Κώστας Βουτσάς: Νέες δηλώσεις από την κόρη του! Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Δείτε τι είπε!

Έσκασαν νεότερα για την υγειά του Κώστα Βουτσά που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο; Η οικογένειά του τα αποκάλυψε όλα! Νέες δηλώσεις από την κόρη του βγήκαν στο φως που μίλησε on camera για την κατάστασή του!

H Σάντρα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” και αποκάλυψε όλα όσα τους μετέφεραν οι γιατροί, ενώ νωρίτερα είχε αναρτήσει φωτογραφίες στο Instagram αφιερωμένες στον πατέρα της!

Χαρακτηριστικά είπε, «Ο πατέρας μου έχει ένα βεβαρημένο σύστημα αναπνευστικό και λόγω ηλικίας και λόγω άσθματος χρόνιου κλπ… Έπαθε πάλι μια λοίμωξη, γιατί όπως ξέρεις, όποιος έχει παιδιά αρρωσταίνει συνέχεια τέλος πάντων και οι γιατροί επέλεξαν να τον διασωληνώσουν και να τον βάλουν σε καταστολή για να είναι σίγουροι ότι δεν θα κουράζεται η καρδιά του και το σύστημά του. Ουσιαστικά, για να τον ξεκουράσουν, δηλαδή, δεν τον βάλανε επειδή αναγκαστήκανε να τον βάλουν, να τον διασωληνώσουν.

Το έκαναν από επιλογή για να ξεκουράσουν το σύστημά του, αυτό. Είναι σταθερός, αυτά. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζομαι εύκολα, προτιμώ να περιμένω το αποτέλεσμα κι επειδή πάντα, όποιος και να είσαι, σε όποια ηλικία, σε μια έτσι δύσκολη κατάσταση, σου λέει το πρώτο 48ωρο. Αν δεν περάσουν οι πρώτες 48 ώρες, κανείς δεν σου λέει είναι καλά ή δεν είναι καλά».

Πριν λίγες μέρες η Αλίκη Κατσαβού ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, πως ο μικρός Φοίβος ήταν άρρωστος και η αγωνία της ήταν μεγάλη καθώς δυσκολευόταν να πάρει το αντιπυρετικό του.

Youweekly.gr

Κώστας Βουτσάς: Ποια η κατάσταση της υγείας του; Η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει!

Ο Κώστας Βουτσάς, την Παρασκευή εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ποιες είναι οι νέες εξελίξεις για την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού;

Τι αποκάλυψε η Αλίκη Κατσαβού για την κατάστασή του και τι λέει ο γιατρός για τον ηθοποιό; Η οικογένειά του τα αποκάλυψε όλα!

Τόσο η Αλίκη Κατσαβού αλλά και η κόρη του Σάντρα μίλησαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»!

Κώστας Βουτσάς υγεία

Χαρακτηριστικά αποκάλυψαν, «Η κατάσταση κρίνεται μεν σοβαρή αλλά είναι αντιμετωπίσιμη σύμφωνα με τους γιατρούς. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει και ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του. Αυτό που ζητάει η οικογένεια είναι λίγη διακριτικότητα για να αποφευχθούν οι υπερβολές».

Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά: Οι αναρτήσεις που ανατριχιάζουν!

Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα με τις αναρτήσεις για τον πατέρα της, έπειτα από τα νέα πως εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο χτες. Η κόρη του ηθοποιού ταξίδεψε από το Άμστερνταμ όπου ζει προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (07/02) μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο στη διάρκεια τη νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου και τα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα για την υγεία του!

Η ίδια ωστόσο θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα μαζί του που συγκίνησαν δείχνοντάς τον σε παλιές αγαπημένες ταινίες και όχι μόνο.

Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά: Οι αναρτήσεις που ανατριχιάζουν!Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά: Οι αναρτήσεις που ανατριχιάζουν!Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά: Οι αναρτήσεις που ανατριχιάζουν!