17 Μαΐου, 2024

Κώστας Τουρνάς: Η δήλωσή του για την τραπ που θα συζητηθεί

Κώστας Τουρνάς: Η δήλωσή του για την τραπ που θα συζητηθεί

Ο Κώστας Τουρνάς σχολιάζει την τραπ μουσική, εξηγεί γιατί δεν θα συνεργαζόταν με έναν τράπερ, αλλά και γιατί θα πήγαινε κριτής σε talent σόου.

Ο Κώστας Τουρνάς μίλησε στο “Καλοκαίρι #Yes”, με τον γνωστό τραγουδιστή να αναφέρεται στην τραπ μουσική και στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση του κριτή σε ένα μουσικό σόου.

«Όταν παιδάκι θέλεις να γίνεις μουσικός, το να μπορείς να είσαι εκεί και να κάνεις αυτό που αγαπάς είναι από μόνο του ευχαρίστηση και αξιομνημόνευτο. Αν μπορούσα να μιλήσω στον μικρό μου εαυτό, θα του έλεγα να μην κάνει πίσω», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Τουρνάς.

Πώς σχολιάζει ο γνωστός καλλιτέχνης το φαινόμενο της τραπ μουσικής στην Ελλάδα;

«Η τραπ νομίζω ότι φτάνει σε ακρότητες με κύρια αφορμή τον θυμό. Σε έναν βαθμό υπάρχει δίκιο, απλώς εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί έζησα σε άλλες εποχές και με απασχολούν άλλα πράγματα στην ψυχή μου. Δεν είναι ο θυμός πίσω από τους στίχους και τα τραγούδια μου. Θα ήταν δύσκολο να συνεργαστώ με έναν τράπερ, γιατί θα ζητούσαμε διαφορετικά πράγματα».

«Τα talent shows είναι μία πόρτα για τους νέους ανθρώπους. Δεν θεωρώ ότι είναι πολλά υποσχόμενα, αλλά είναι μία ευκαιρία να δουν πώς παίζεται το έργο», τόνισε ο Κώστας Τουρνάς, θέτοντας προϋποθέσεις για μια ενδεχόμενη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή ενός μουσικού σόου.

Δείτε το σχετικό βίντεο: