24 Απριλίου, 2024

Κορονοϊός ΤΩΡΑ : Τρέμει ο Νίκος Οικονομόπουλος – Σε πανικό ο τραγουδιστής

Ο Βέρτης αναγκάστηκε να κάνει απογευματινή (πιθανότατα ήταν και η τελευταία στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο που μας πέρασε), ο Αργυρός όπως πρώτος σας έγραψα ακύρωσε το εξτρά στην Κουρούτα μετά τη σωρεία καταγγελίων κατοίκων της Ηλείας να μην πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εμφάνιση. Τώρα στιγμές πανικού περνά και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

  • Ο καλλιτέχνης είχε ποντάρει πολλά στην επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα μετά την επεισοδιακή διακοπή των εμφανίσεών του σε νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς τον περασμένο Φλεβάρη πριν ξεσπάσει το πρώτο κύμα του κορονοϊού. Άλλαξε δισκογραφική εταιρία, άλλαξε και επιχειρηματία-πήγε απο τον Τσακουμάκο στον Μπερτάκη- και ήταν έτοιμος να ξεκινήσει εμφανίσεις το αργότερο μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου σε νυχτερινό κέντρο του Ελληνικού.

Οι εμφανίσεις αυτές πολύ πιθανόν να αναβληθούν γι’ αργότερα ενώ υπάρχει στο τραπέζι το σενάριο να μην γίνουν ποτέ στο πρώτο μισό της σεζόν. Και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στον αοιδό. Σε τέτοιο βαθμό που μου έλεγαν χθές ότι τον έχει κυριεύσει πανικός.

Δεν είναι μόνο η απαγόρευση που ισχύει αυτή τη στιγμή μέχρι τις 24 Αυγούστου και πιθανότατα θα παραταθεί (δεν επιτρέπεται να λειτουργούν χώροι ψυχαγωγίας από τις 24.00 εως τις 07.00) αλλά και η κακή ψυχολογία του κόσμου που επιστρέφει φοβισμένος από τις διακοπές του και με τρόπο για το εργασιακό και οικογενειακό του μέλλον δεν έχει καμία διάθεση για διασκεδάση αλλά και επένδυση χρημάτων σε αυτή.

Τώρα ο καλλιτέχνης και ο επιχειρηματίας σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο οι εμφανίσεις να μετακινηθούν γι’ αργότερα και πάντα σε συνάρτηση από το πως θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό.