2 Μαΐου, 2024

Κωνσταντίνος Καζάκος, ηλικία: Ημίγυμνη φωτογραφία με τη νέα 23χρονη σύντροφο, Βασιλική Μακρή

Κωνσταντίνος Καζάκος, ηλικία: Ημίγυμνη φωτογραφία με τη νέα 23χρονη σύντροφο, Βασιλική Μακρή

Ποια η ηλικία του Κωνσταντίνου Καζάκου και πώς πόζαρε με την ημίγυμνη σύντροφο του, Βασιλική Μακρή;

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ποζάρει σε ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, ενώ πίσω του φαίνεται η χορεύτρια που του έκλεψε την καρδιά.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μετά το διαζύγιο με την Ιωάννα Μαρτζούκου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 23χρονης χορεύτριας Βασιλικής Μακρή.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Πάμε Δανάη, δεν δίστασε να αναφερθεί στη νέα του σχέση:

«Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός ποζάρει σε ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, ενώ πίσω του βλέπουμε ημίγυμνη τη Βασιλική Μακρή.

Η Βασιλική του έχει κλέψει την καρδιά και η διαφορά ηλικίας δεν είναι κάτι που τους προβληματίζει ιδιαίτερα.

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Καζάκου:

 

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος χώρισε από την fashion expert Ιωάννα Μαρτζούκου με την οποία υπηρξαν παντρεμένοι 11 χρόνια και απέκτησαν έναν υπέροχο γιο τον Ιάσονα.

Όλα αυτά τα χρόνια το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο κι αγαπημένο, αλλά τελικά ο έρωτάς τους έληξε άδοξα. Μάλιστα πρόσφατα υπέγραψαν τα χαρτιά του διαζυγίου τους.

Παρά το χωρισμό συνεχίζουν να έχουν καλές σχέσεις. Το πρώτο μέλημα και των δυο είναι ο γιος τους στον οποίο έχουν τεράστια αδυναμία. Η Ιωάννα πριν λίγο καιρό έκανε δοκιμαστικό για τη νέα εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ ως fashion expert!

Ο πρώτος γάμος του Κωνσταντίνου Καζάκου ήταν με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη. Γνωρίστηκαν το 1997 στη σκηνή του Εθνικού θεάτρου και παντρεύτηκαν το 1999. Ο γάμος τους κράτησε 8 χρόνια και μετά οι δρόμοι τους χώρισαν. Από αυτό το γάμο απέκτησαν μια κόρη την Τζένη Καζάκου.

Πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του θεάτρου λόγω lockdown, αλλά και τις καταγγελίες κατά συναδέλφων του που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Παράλληλα μίλησε και για την προσωπική του ζωή, όπου για πρώτη φορά παραδέχτηκε τον χωρισμό του από τη δεύτερη σύζυγό του Ιωάννα Μαρτζούκου, δηλώνοντας και πάλι ερωτευμένος.

«Θλίβομαι βαθύτατα με όλη αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει. Στον δικό μας χώρο είμαστε προβεβλημένοι, δεν είναι ο άγνωστος για αυτό παίρνει διαστάσεις αυτό.

Δεν είναι όλος ο χώρος έτσι. Δεν ήμουν γνώστης της κατάστασης, είχε πάρει το αυτί μου κάποια πράγματα αλλά δεν… Με έχει πειράξει όλο αυτό που γίνεται. Δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι… Η εξουσία διαφθείρει…

Έχω υπάρξει θιασάρχης. Οι καλλιτέχνες έχουμε συνήθως πολύ ωραίες σχέσεις μεταξύ μας αν δεν είναι καλοί χαρακτήρες μένουν στην άκρη εκτός αν κάποιος είναι μεγάλο ταλέντο και γίνεται σκηνοθέτης ή θιασάρχης…

Σπάνια έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση. Απαντάω όπως μου απευθύνονται. Δεν το αντέχω.

Πάντα εξαρτάται από το ποιόν έχω απέναντί μου από τι δικαίωμα και τι άνεση έχει μαζί μου” είπε και συνέχισε: “Στο θέατρο ο βασιλιάς είναι ο ηθοποιός, όχι ο σκηνοθέτης.

Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Δε μπορεί ένας σκηνοθέτης να “βιάζει” τους ηθοποιούς του.

Πρέπει ο ηθοποιός να μπορεί να κρατά τη θέση του αλλά δεν είναι πάντα εφικτό γιατί οι περισσότεροι είναι φτωχαδάκια εξαρτημένα. Αν υποχωρήσεις από νεαρή ηλικία τι θα κάνεις μετά, ή στέκεσαι ή πέφτεις…

Δεν έχω σκεφτεί ότι μπορεί να ήταν η κόρη μου σε τέτοια θέση γιατί πιστεύω ότι θα είχε τη δική μου στάση. Δεν τα ανέχεται αυτά».

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Καζάκος χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως πράγματι έχει χωρίσει από την Ιωάννα Μαρτζούκου με την οποία υπήρξε παντρεμένος για 11 χρόνια και πλέον έχει γυρίσει σελίδα έχοντας βρει τον έρωτα σε ένα άλλο πρόσωπο.

«Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς.

Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.