29 Απριλίου, 2024

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: «Δεν ήρθε γιατί…» – Ο πραγματικός λόγος που δεν παρευρέθηκε ο γιος του, Σάββας! (

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: «Δεν ήρθε γιατί…» – Ο πραγματικός λόγος που δεν παρευρέθηκε ο γιος του, Σάββας!

Η αποκάλυψη της συζύγου του

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την παρασκευή 9/6 φίλοι, συγγενείς και πρώην συνεργάτες συνόδευσαν τον Γιάννη Φλωρινιώτη στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του Σχιστού. Τραγικές φιγούρες ήταν τα δυο του παιδιά, Νίκος και Άννα, αλλά και η σύζυγός του Μάχη.

Ο πραγματικός λόγος που δεν παρευρέθηκε ο γιος του, Σάββας

H οικογένεια του λοιπόν, εκτός του Σάββα, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον σπουδαίο καλλιτέχνη με την μεγάλη καριέρα.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου αυτές τις μέρες, με χάπια. Εκείνο το βράδυ, πριν μπει στο νοσοκομείο αυτό μου είπε “Θέλω παιδί μου εσύ να είσαι καλά. Εγώ την έζησα τη ζωή μου και ας πεθάνω…”», εξομολογήθηκε ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο οποίος ζούσε καθημερινά τους γονείς του, καθώς έμενε μαζί τους.

Μεταξύ άλλων, η Μάχη Φλωρινιώτη, θέλησε να απαντήσει σε όσους σχολίασαν το γεγονός πως ο μεγάλος τους γιος έλειπε από την κηδεία. «Να πούμε στον κόσμο ότι το μεγάλο παιδί είναι στην Κύπρο. Ο γιος μου, έτυχε ξαφνικά και δε μπαίνει στο αεροπλάνο να γυρίσει, φοβάται. Για αυτό δεν ήρθε στην κηδεία» είπε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Μετά το 1978 ξεκίνησε να γίνεται διάσημος. Δεν άλλαξε ποτέ! Στο πιο φτωχό σπίτι και στα πιο πλούσια ήταν το ίδιο. Δεν ξεχώριζε κανέναν! Για αυτό τον αγαπούσε ο κόσμος», είπε επίσης συγκινημένη η σύζυγός του.