18 Απριλίου, 2024

J2US: «Πάγωσε» το πλατό από την εμφάνιση των Κόνι – Ξιαρχό

Ο Νίκος Κοκλώνης δίνει τον παλμό, οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη και τίποτα δεν είναι δεδομένο στο επόμενο επεισόδιο του «J2US» που θα προβληθεί το Σάββατο, 13 Ιουνίου στις 22:00

Κάθε νέο act είναι μια καινούργια πρόκληση για τα οκτώ ζευγάρια του «J2US», με τον ανταγωνισμό όσο περνά ο καιρός να μεγαλώνει και την εξέλιξη των διαγωνιζόμενων να εντυπωσιάζει. Στο αυριανό επεισόδιο, την κριτική επιτροπή κατάφερε να συγκινήσει η εμφάνιση της Κόνι Μεταξά και του Τάσου Ξιαρχό, οι οποίοι επέλεξαν να τραγουδήσουν το «Blood // Water» του Grandson. Οι δύο παίκτες αφιέρωσαν το act τους στη δολοφονία του George Floyd, επιθυμώντας να περάσουν ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού. Ο θάνατος του 46χρονου άντρα, την 25η Μαΐου στη Μινεάπολη, είναι ο τελευταίος μιας σειράς δολοφονιών Αφροαμερικανών από την αστυνομία, που προκάλεσαν την οργή του κόσμου.

«Όταν έχεις ένα δημόσιο βήμα, όπως είναι η τηλεόραση, είναι σημαντικό ακόμα και μέσα από μία ψυχαγωγική εκπομπή, όπως είναι το “J2US” να περάσεις ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι δύο καλλιτέχνες μπροστά στην κριτική επιτροπή χωρίς να μπορέσουν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Η Δέσποινα Βανδή, μάλιστα, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της, τους χαρακτήρισε ως το καλύτερο ζευγάρι που έχει περάσει σε talent show. «Η κριτική της Δέσποινας έφτασε ταβάνι» σχολίασε αργότερα ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Σημειώνεται ότι οι δύο καλλιτέχνες βρήκαν το τραγούδι από μία κοπέλα που τους ακολουθεί στο Instagram και αμέσως το πρότειναν στην παραγωγή. Μοναδικές ερμηνείες και ανεπανάληπτες στιγμές κάνουν το πλατό του «J2US» να ταρακουνηθεί από τα χειροκροτήματα για ακόμα μία φορά.