3 Μαΐου, 2024

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Γιατί στέλνεις μηνύματα σε παντρεμένες;» – «Κάγκελο» η Ανθή Βούλγαρη με το on air σχόλιο

«Περνάω έναν Γολγοθά»

Μία απίστευτη στιχομυθία εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/1) στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», ανάμεσα σε Ιορδάνη Χασαπόπουλο, Ανθή Βούλγαρη και Θεολόγο Ηλιού.

Θέμα συζήτησης ήταν η λαϊκή τραγουδίστρια, Ρία Ελληνίδου, για την οποία προβλήθηκε βίντεο και ακούστηκαν κομμάτια της. Τότε, ακριβώς παρενέβη και μίλησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής και μεγάλος θαυμαστής της, Θεολόγος Ηλιού.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της, με τον παρουσιαστή Ιορδάνη Χασαπόπουλο να μη συγκρατεί τα γέλια του στον αέρα, «πετώντας» του απίστευτα «καρφιά» και ατάκες.

«Δε θα μας τρελάνεις εσύ, κάθε πρωί με τη Ρία Ελληνίδου. Παιδιά, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι τραβάω κάθε μέρα με τον Θεολόγο. Περνάω έναν Γολγοθά. Εκεί που σιδερώνω, βλέπω μια Ρία Ελληνίδου από τον Θεολόγο, εκεί που μαγειρεύω, βλέπω μια Ρία Ελληνίδου από τον Θεολόγο, έχω μάθει όλο το ρεπερτόριο», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

«Θεολόγε, γιατί στέλνεις μηνύματα σε παντρεμένες;», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με χιούμορ.

«Την παρακολουθώ από την περίοδο της καραντίνας, όταν άρχισε να κάνει χιουμοριστικά βίντεο και ακούγαμε την ωραία και γνήσια λαϊκή φωνή της. Έχω πρόβλημα. Η κοπέλα αυτή αρχίζει και κατακτά την ελληνική δισκογραφία. Ιορδάνη, δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια από πάνω της», είπε ο Θεολόγος Ηλιού.

Άναυδος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε» – Τα ‘χασε με τη γυναίκα που μπήκε στο πλατό

Μία μεγάλη έκπληξη δέχθηκε ζωντανά στο πλατό του «Κοινωνία Ώρα Mega» ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, το πρωί της Παρασκευής (5/1).

Ανήμερα των Θεοφανείων (Σάββατο, 6/1), ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έχει την ονομαστική του εορτή, αλλά καθώς η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» δεν προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα, οι συνεργάτες του παρουσιαστή γιόρτασαν μαζί του μία ημέρα νωρίτερα. Οι εκπλήξεις που ετοίμασαν στον δημοσιογράφο, για να τον τιμήσουν, τον άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Λίγα λεπτά πριν από τις 6, και ενώ η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα, μία γυναίκα «εισέβαλε» στο στούντιο κρατώντας ένα κουτί γλυκά και υπό τους ήχους του τραγουδιού «Χρόνια Πολλά» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ο λόγος για την κολλητή και παιδική φίλη του δημοσιογράφου, Έρση Παρχαρίδου, η οποία ήρθε από την Ξάνθη αποκλειστικά για να του κάνει έκπληξη και να του ευχηθεί από κοντά.

«Ο Χριστός και η Παναγία. Πώς βρέθηκες εδώ; Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Όπως εξήγησε η Ανθή Βούλγαρη, ο συμπαρουσιαστής της δεν είχε την παραμικρή ιδέα, αφού περίμενε πως η… έκπληξη θα γινόταν τη Δευτέρα.

Τις δικές του ευχές στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο έστειλε τηλεφωνικά και ο αδελφικός του φίλος, Μάκης, με τον δημοσιογράφο του Mega να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τη χαρά του.

«Ευχαριστώ για την έκπληξη. Παιδιά, τη Δευτέρα μην περιμένετε γλυκά, δεν φέρνω. Τόσα γλυκά έχει εδώ», είπε χαριτολογώντας ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.