29 Μαρτίου, 2024

HARRIS RIVERA : Η διαδρομή προς τον στόχο είναι αυτή που έχει μεγάλη αξία

HARRIS RIVERA : Η διαδρομή προς τον στόχο είναι αυτή που έχει μεγάλη αξία

ELENA KOSMANOU
ELENA KOSMANOU

Πότε και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μουσική;

HARRIS RIVERA
HARRIS RIVERA

Από την ηλικία των 13 ετών ξεκίνησε αυτή η όμορφη μουσική διαδρομή έχοντας στο πλευρό μου το μπαμπά μου, έναν επαγγελματία μουσικό να με καθοδηγεί με γνώμονα πάντα τον σεβασμό και την αγάπη για την ίδια τη μουσική.

Ποιες ήταν η πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες που έκανες στα χρόνια που είσαι στο χώρο της μουσικής ;

HARRIS RIVERA
HARRIS RIVERA

Η συνεργασία μου με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Νίκο Βέρτη στο Ποσειδώνιο ήταν σταθμός στην καριέρα μου. Στο πλευρό μου είχα τον στυλίστα γνωστό σε όλους Σωτήρη Τσαγδή έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο για μένα τότε που πίστευε στο ταλέντο μου όπου ταυτόχρονα μου άνοιξε πολλές πόρτες στο κόσμο της showbiz.

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το φετινό καλοκαίρι;

Εκτός το χρόνο που θα διαθέσω για διακοπές στην Κέρκυρα, θα δώσω βάση στα τραγούδια που θα κυκλοφορήσω με τη Real Music και τον παραγωγό μου Πέτρο Βασιλειάδη και θα κάνουμε μελλοντικά πλάνα για το τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια. Εργασία και χαρά!

Ετοιμάζεις κάποιες εμφανίσεις με νέα projects;

Στην Σουηδία όπου ζω και εργάζομαι πλέον, εμφανίζομαι συχνά σε κέντρα διασκεδάσεως με σκοπό τη διασκέδαση των Ελλήνων ομογενών και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά που έχω την τιμή να προσφέρω την ψυχή μου και την αγάπη μου για την μουσική στους Έλληνες της Σουηδίας!

Υπάρχει στα σκαριά κάποια νέα συνεργασία;

HARRIS RIVERA
HARRIS RIVERA

Εδώ στην Σουηδία συνεργάζομαι με έναν ταλαντούχο μουσικό που ακούει στο όνομα Γιώργος Προκοπίου. Παίζει μπουζούκι και μαζί έχουμε δημιουργήσει μια μπάντα που ονομάζεται Zorband. Η συνεργασία αυτή έχει ωριμάσει τόσο όπου μιλάμε Ίδη για δισκογραφία. Λεπτομέρειες θα δώσω αργότερα!

Πώς είναι η ζωή για ένα νέο και μάλιστα Έλληνα καλλιτέχνη στη μακρινή Σουηδία

Έχοντας στον πλευρό σου τον Πέτρο Βασιλειάδη τον παραγωγό που είχα την τύχη να έχω εγώ, δεν φοβάσαι τίποτα! Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ποτέ εύκολη η μετάβαση και η αλλαγή σε οποιαδήποτε χώρα φτάνει να πιστεύεις σε εσένα και να έχεις στόχους. Εξάλλου η διαδρομή προς τον στόχο είναι αυτή που έχει μεγάλη αξία και είναι στο χέρι μας να την διανύσουμε όσο πιο όμορφα μπορούμε.

Θα κυκλοφορήσει κάποια καινούργια σου δουλειά;

Ναι. Πριν το καλοκαιράκι σκεφτόμαστε να κυκλοφορήσουμε το επόμενο μου τραγούδι, ένα τραγούδι με έντονους λάτιν ρυθμούς όπου θα παίζει σε όλα τα κλαμπ της χώρας και όχι μόνο!