29 Μαρτίου, 2024

Αγωνία για Ιωάννα Τούνη στο νοσοκομείο: «Τίποτα δεν είναι δεδομένο» [φωτο]

Αγωνία για Ιωάννα Τούνη στο νοσοκομείο: «Τίποτα δεν είναι δεδομένο»

Γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη;

Σε μια ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, η οποία ανησύχησε τους θαυμαστές της, προχώρησε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η διάσημη influencer δημοσίευσε μια φωτογραφία με το κρεβάτι ενός νοσοκομείου και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, αναφέροντας πως τα σημαντικά προβλήματα στη ζωή είναι αυτά που αφορούν την υγεία και προτρέποντας τον κόσμο να χαίρεται την κάθε του μέρα

Όπως ήταν λογικό, οι θαυμαστές της την “βομβάρδισαν” με μηνύματα. Έτσι, με νέα της ανάρτηση, ξεκαθάρισε πως είναι καλά στην υγεία της και ότι δεν νοσηλεύεται η ίδια στο νοσοκομείο.

“Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες!

Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι! Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπι που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά.

Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα. Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου”, έγραψε αρχικά στην πρώτη ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη.

“Αυτά τα λίγα από τη διαδικτυακή φίλη σας. Και όχι, είμαι καλά για όσους ρωτάτε. Δεν είμαι για μένα στο νοσοκομείο“, πρόσθεσε στη δεύτερη ανάρτησή της.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη: