Γλυκά Νερά – Φίλη Καρολάιν: Συναντηθήκαμε μια μέρα πριν τη δολοφονία – Ηταν ταραγμένη

Γλυκά Νερά – Φίλη Καρολάιν: Συναντηθήκαμε μια μέρα πριν τη δολοφονία – Ηταν ταραγμένη

H μάρτυρας, κατάλαβε πως η Καρολάιν της ήταν μπουχτισμένη και λίγο ταραγμένη και ήθελε να βγει για να ξεσκάσει

Μία ημέρα πριν χάσει τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, η άτυχη Καρολάιν συνάντησε μία φίλη της στην πλατεία Βαρνάβα. Όπως λέει η ίδια η μάρτυρας, κατάλαβε πως η φίλη της ήταν μπουχτισμένη και λίγο ταραγμένη και ήθελε να βγει για να ξεσκάσει. Μαζί της όμως έφερε και το μωρό…Τίποτε δεν προμήνυε το κακό που θα ερχόταν.

«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει. Στην πλατεία Βαρνάβα πήρε μαζί της και το μωρό δε μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη, ούτε όμως και την ρώτησα. Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης» λέει η μάρτυρας, η οποία αν και περιγράφει την Καρολαίν ως πολύ ανοιχτό και χαρούμενο άνθρωπο, εντούτοις επί της ουσίας όπως λέει ήταν κλειστή ως χαρακτήρας.

Εκρυβε τα προβλήματά της

«Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Πράγμα που το έκανε καλά αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με μένα. Εκ των υστέρων μάθαινα τα προβλήματα της όπως για παράδειγμα  αυτό με την εγκυμοσύνη που έχει αποβάλει. Αλλά και πιο απλά πράγματα».

Μου ανακοίνωσε πως ήταν έγκυος μία ημέρα πριν γεννήσει

Όταν η Καρολαίν έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, δεν το ανακοίνωσε στη φίλη της. Της το είπε μία ημέρα πριν πάει στο μαιευτήριο να γεννήσει.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε μία μέρα πριν γεννήσει και τότε είχα πάθει σοκ. Αυτό όμως το δικαιολογώ λόγω της προηγούμενης απώλειας αλλά και όπως έμαθα αργότερα είχε κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης της την οποία γέννησε και πρόωρα. Και κάτι ακόμα που μου έρχεται στο μυαλό για το γάμο της που είναι στην Πορτογαλία. Δε με είχε ενημερώσει. Όπως καταλαβαίνετε παρόλο που κάναμε παρέα δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοινώνω την έκανε. Δε μου ζητούσε την συμβουλή μου.»

Είχαν ένα παράξενο δέσιμο με τον Μπάμπη

Οσο για τον Μπάμπη, η μάρτυρας τον χαρακτηρίζει ένα πολύ συμπαθητικό παιδί, και πολύ δεμένο με την Καρολάιν. «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο» λέει η μάρτυρας. «Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Η Καρολάιν εάν και είχε οικογένεια και μωρό, εντούτοις συνέχιζε να έχει όνειρα. Αν και είχε περάσει στο Πανεπιστημίο, δεν πήγαινε στη σχολή της. Ηθελε να ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική.

Δεν άρεσαν στην Καρολάιν όσα της έλεγε η ψυχολόγος

Η μάρτυρας αναφέρει στις Αρχές ότι η Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο και πως αρκετές φορές φαινόταν ότι δεν της άρεσαν όσα της έλεγε.

«Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσε αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της. Γενικά ήταν κοπέλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα»

 836 total views,  2 views today

.