Γιατί έξαλλη η Σεμίνα Διγενή με Τατιάνα Στεφανίδου: «Πλύστρα, βρώμικες υπηρεσίες»

Η αναφορά της Τατιάνας Στεφανίδου στο τροχαίο στη Βουλή έχει προκαλέσει οργή

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε η Σεμίνα Διγενή στην Τατιάνα Στεφανίδου αναφορικά με την κάλυψη του θανατηφόρου ατυχήματος στη Βουλή που κόστισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα.

Έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Η εξαιρετικά σκληρή ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή για την Τατιάνα Στεφανίδου

Δείτε εδώ το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που φαίνεται ότι εξόργισε την Σεμίνα Διγενή αλλά και χιλιάδες χρήστες των social media.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχειλίζουν αγανάκτιση ακόμα μια φορά για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η υπόθεση του συγκλονιστικού τροχαίου έξω από τη Βουλή ερευνάτα, καθώς το βίντεο που διέρρευσε από το κλειστό κύκλωμα της Βουλής και καταγράφει τη μοιραία στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης του υπηρεσιακού οχήματος της Ντόρας Μπακογιάννη με τη μηχανή του 23χρονου Ιάσονα, προκαλεί ερωτηματικά.

Το υπηρεσιακό Ι.Χ. φαίνεται να στρίβει στην αριστερά με κατεύθυνηση την είσοδο της Βουλής, ενώ το φανάρι είναι πράσινο για όσους ανεβαίνουν την Βασιλίσσης Σοφίας.

Ωστόσο, ο σχολιασμός του βιντεοληπτικού υλικού από την γνωστή παρουσιάστρια προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις των χρηστών. «Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο πάει πολύ αργά.

Σταματάει αρκετή ώρα. Περνάνε οι οδηγοί.

Πάει αργά, του έχει παραχωρήσει το ΤΑΞΙ προτεραιότητα, αλλά βλέπουμε στο βίντεο ότι πάει χωρίς να σταματήσει καθόλου και με τρομερή ταχύτητα το παιδί και πέφτει πάνω» σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και… έγινε trend στο Twitter.

 556 total views,  2 views today